artesa-de-planetes-mots-de-fusta

'L'artesà de planetes', un concert que combina música i narració arriba a Vila-seca

El concert familiar arriba a l'Auditori Josep Carreras de Vila-Seca el pròxim diumenge 24 de febrer

'L'artesà de planetes' és un concert familiar en el qual cinc músics que combinen música i narració interpreten el paper d'ajudants de l'artesà de planetes. Així, expliquen al públic de maneres molt diverses les seves aventures durant aquesta construcció del sistema solar. Una representació en la qual es descriu el Sol i cadascun dels seus planetes, però sempre amb el toc d'humor i música que aporten els actors i músics d'aquesta companyia.

Transportaran al públic a la hipotètica situació d'agafar una nau espacial, viatjar durant anys creuant nebuloses, forats negres, estrelles i tots els elements que es troben en l'univers, fins a arribar a un lloc que fa moltíssims anys que ningú trepitja. Allà serà on comenci la magnífica història de la creació dels planetes i les estrelles. Aquest viatge el faran acompanyats de la narració i, per descomptat, la  música amb un paper protagonista.

Mots de fusta, una companyia que ofereix formats molt diferents

Oferint espectacles des de 2011, combina diversos àmbits i disciplines artístiques. El seu equip el conformen professionals amb trajectòries professionals diverses, procedents del món de la música, la docència i l'espectacle, entre d'altres. Tot i això, tenen un nexe comú que és el que els converteix en equip, en Mots de fusta: la inquietud. Així doncs, han aconseguit col·laborar amb nombrosos professionals i artistes, com cineastes, il·lustradors  i escriptors. 

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, la Sala Moritz, el Foment de les Arts i el Disseny de Catalunya, l'Auditori CosmoCaixa i l'església de Santa Maria del Mar, entre d'altres, són alguns dels escenaris que han trepitjat.

Un concert que integra al seu públic

Un espectacle que ofereix música en directe i una narració pròpia, que té una durada aproximada de 60 minuts. L'Auditori Josep Carreras de Vila-Seca serà el que acollirà el pròxim diumenge 24 de febrer aquest concert, a les 11.00 hores del matí. Les entrades es podran obtenir al mateix auditori des d'una hora abans de l'inici del concert, ja que s'adquireixen amb invitació.