Polèmica per la 'desaparició mediàtica' d'Oriol Mitjà

Un article de Salvador Sostres a l'ABC aixeca polseguera a les xarxes socials

Oriol Mitjà
El doctor Oriol Mitjà, en una imatge d'arxiu. | CatalunyaDiari

És complicat que un article del periodista Salvador Sostres deixi indiferent ningú, i aquest cap de setmana no ha estat una excepció. Sostres ha dedicat el seu darrer article periodístic, publicat al diari 'ABC', al doctor Oriol Mitjà, un dels professionals que més exposició mediàtica ha tingut al llarg de la pandèmia del coronavirus però que, certament, en els darrers dies ha deixat d'aparèixer als mitjans de comunicació.

Sostres carrega contra Oriol Mitjà

Aquesta 'desaparició mediàtica' centra l'article de Sostres, que recorda que l'estudi epidemiològic que des de fa setmanes està duent a terme Mitjà encara no ha presentat els resultats perquè, de fet, els que s'han obtingut contradiuen el que s'esperava des del laboratori dirigit pel prestigiós científic. En l'article, Sostres apunta que Mitjà ha deixat de ser l'assessor de referència del govern català després de desavinences com ara la proposta del passaport immunològic, finalment descartada per l'executiu de Torra, o justament pels resultats inesperats de l'estudi que, de fet, encara s'està duent a terme i pel qual Mitjà encara busca voluntaris.

Segons Sostres, el suport d'Oriol Mitjà al pla de desescalada per fases que està aplicant des de fa quinze dies el govern espanyol ha acabat de distanciar la posició del científic respecte el govern de Catalunya. A partir d'aquí, l'articulista aprofita per carregar durament i apunta a l'independentisme polític com a «sinistra màquina de triturar talent» i diu que «el doctor Trilla ha deixat en evidència la 'frivolitat' i la 'precipitació' de Mitjà».

La xarxa es pregunta on és Oriol Mitjà

Més enllà de l'artilleria de Sostres contra Mitjà i el govern Torra, el cert és que el doctor ha desaparegut del focus mediàtic en la darrera setmana. Caldrà veure si finalment en els propers dies presenta els resultats del seu ambiciós estudi epidemiològic i reapareix als mitjans de comunicació tal com l'hem pogut veure al llarg de tota la crisi del coronavirus.


Comentaris

envia el comentari