Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Artur Mas

Artur Mas, reapareix a TV3 i esclata en directe contra una convidada: «Va fer el xou»

Artur Mas es va mostrar visiblement molest amb les declaracions de la convidada

L''APM' és el programa d'humor per excel·lència de TV3. El programa, va tancar la temporada aquest divendres 30 de juny amb un convidat estrella: Artur Mas. D'aquesta manera, l'expresident de la Generalitat va protagonitzar la secció 'La TV és cultura'. Artur Mas, va parlar de la seva època com a President de la Generalitat, entre altres moltes coses.

Però el que més va sorprendre de l'entrevista, va ser quan Mas va esclatar contra una convidada de TV3. Durant l'emissió, l'equip del programa va mostrar a l'expresident l'entrevista de Juana Dolores, l'escriptora que, fa unes setmanes, va protagonitzar una tensa entrevista al programa de Xavier Graset, al 324

«Va fer el xou per cobrar uns calerons més»

Quan l'exlíder de Convergència i Unió (CiU) va veure i sentir les declaracions de Juana Dolores, no va poder evitar encendre's. «M'havia arribat. No ho havia vist. Veig que es va quedar tranquil·la i descansada. El que no sé és per què hi va anar. Devia anar a promocionar el seu llibre i va fer el xou pertinent per veure si així en ven més i cobra uns calerons més», va afirmar. 

Per continuar dient, «es posa en evidència quan fa aquestes grans denúncies que resulta que les fa des del plató de TV3. Això del 'puto viejo' és incomprensible i intolerable. Ara, té dret a dir-ho. Si els vells han de ser això només perquè han acumulat uns quants anys, no sé si ella té massa futur. No sé si tindrà gaire lectors que siguin una mica grandets», va concloure Artur Mas.

Juana Dolores va revolucionar TV3

Juana Dolores va ser la convidada al programa 'Més 324' de TV3  conduït per Xavier Graset, per presentar el seu llibre 'Rèquiem català'. La dona de 31 anys va tenir una entrevista molt tensa amb Xavier Graset després de la derrota d'Ada Colau a les eleccions de Barcelona,  que es van celebrar el passat diumenge 28 de maig.

«Em sembla terrorífic que en aquest espai s'acceptin comentaris sobre el creixement feixista de VOX i, en canvi, no es critiqui que Trias hagi guanyat a Barcelona. Tant de bo caigui un meteorit a la llibreria Ona i ho rebenti tot» deixava anar l'escriptora. Graset, veient la creixent tensió intentava relaxar la situació:  «No home, dona! El teu llibre també està allà», va respondre.

Durant l'entrevista, Juana Dolores va criticar el sistema polític de Catalunya i també va rebatre contra Trias i la cadena pública catalana. «Em sembla vergonyós el que feu.  A veure si dimiteix la cúpula de vells que dirigeix TV3. Estem sotmesos a un control parlamentari, saps?», va afegir ella.

«Ho sento, però estic enfadada perquè em vau canviar la data de l'entrevista i estic aquí per cagar-me en tot. Estic a la televisió de la burgesia catalana», va insistir la poeta.

Juana Dolores va tancar l'entrevista llegint uns fragments del seu llibre i Graset es va acomiadar de la convidada: «Ens ha fet una repassada dient que tot ho fem malament. Marxem amb l'alegria d'haver-la tingut amb aquest estat d'ànim», va concloure el periodista encara en xoc per la situació tan incòmode que havia viscut en directe.