Arturo Vidal: «Amb el VAR el Madrid tindria dues Champions menys»

El nou jugador blaugrana ha assegurat que ha vingut al Barça amb l’objectiu de guanyar-ho tot

Arturo Vidal en la seva presentació amb el Barça
Arturo Vidal en la seva presentació amb el Barça | GTRES

Arturo Vidal s'ha convertit en el teòric fixatge estrella del Barça aquest estiu. El jugador xilè va arribar gairebé per sorpresa al Camp Nou després que Paulinho decidís tornar a marxar a la Xina i que haguessin sonat diversos noms per substituir-lo. No obstant això, l'agent del futbolista el va oferir al club blaugrana i en poques hores ja estava trepitjant Barcelona com a jugador blaugrana.

Malgrat el seu gran historial de lesions, la seva fama de jugador brut, i els múltiples escàndols que ha provocat sota els efectes de l'alcohol —valors contraris als que defensa el Barça—, la seva arribada a la ciutat comtal a estat rebuda amb els braços oberts pels aficionats. El principal motiu: Les seves declaracions en contra del Reial Madrid.

Les paraules que en les darreres temporades ha realitzat contra l'equip blanc pels seus arbitratges a la Champions han quedat guardats en la memòria culer. Ara, en una entrevista a 'Mundo Deportivo', el jugador xilè ha tornat a fer referència sobre aquest tema: «Amb el VAR les dues últimes Champions les hauria guanyat el Bayern i no el Madrid».

«Vinc a guanyar-ho tot»

El Madrid no ha estat l'únic tema de conversació en l'entrevista. Arturo Vidal ha assegurat que ha vingut a Barcelona amb l'objectiu de «guanyar-ho tot», tot i reconèixer que «el meu somni és guanyar la Champions» i que aquesta li faria especial il·lusió. «Però també m'agradaria guanyar la Lliga i la resta, sé que el Barça ja els ha guanyat moltes vegades, però els vull guanyar tots perquè són títols nous per a mi».

El seu costat més personal

Vidal també ha respost algunes preguntes que han donat a conèixer el costat més personal del futbolista i ha revelat que l'ídol de la seva infància era la seva mare o que de petit era un gran seguidor de l'equip del seu barri. A més, ha explicat que de moment encara està coneixent la ciutat de Barcelona i que de moment li està agradant bastant, destacant-ne en particular «la paella, n'he menjat i està molt bona, si fos per mi, en menjaria cada dia».


Comentaris

envia el comentari