Pau Gasol ha anunciat el seu compromís amb Catherine McDonell

Pau Gasol, el famós més ben valorat i conegut de l'Estat segons 'Personality Media'

L’esportista Mireia Belmonte i l’actriu Carmen Machi es troben al Top 10 del rànquing que ha publicat Personality Media

L’home més ben valorat per les dones espanyoles ha estat un esportista. I és que, tot i no saber ben bé el perquè, els esportistes sempre acaben liderant aquests tipus de classificacions, per davant d’actors, polítics o cantants.

Així doncs, Pau Gasol ha estat l’últim a ocupar el primer lloc en el Top 10 de personatges públics més coneguts i més ben valorats pels espanyols. A la llista, que any rere any l'elabora Personality Media,  han participat més de 2.600 ‘celebrities’, i el català només ha estat superat pel tenista mallorquí, Rafa Nadal, si comptem no només l'opinió de les dones.

Rafa Nadal torna a ocupar el primer lloc

Si tenim en compte el global de les votacions, el tenista Rafa Nadal ha estat, un any més, el guanyador indiscutible en aquesta llista de personatges públics més ben valorats, però aquest 2019, el seu amic, Pau Gasol, ha estat molt a prop d’atrapar-lo.

Un altre esportista i exjugador del Barça, Andrés Iniesta, ha obtingut un valuós tercer lloc, fet que demostra que tot i el seu fitxatge per un equip de la lliga japonesa, l’afició espanyola el continua tenint molt present.

Top 10 de Personality Media
Top 10 de Personality Media | Personality Media

 

Però la gran sorpresa ha estat en dues dones. I és que per primera vegada en la història d’aquest tipus de rànquings, dues dones han aconseguit un lloc en el Top 10. Es tracta de la nedadora Mireia Belmonte i l’actriu Carmen Machi, que han aconseguit la quarta i cinquena posició, respectivament.

La llista, publicada per Personality Media, la completen més esportistes i actors com: Marc Márquez, Antonio Banderas, Iker Casillas i Paco León. A més, del periodista  Matías Prats, l’únic del Top 10 que no és d’aquests dos gremis.

Pau Gasol líder en els vots femenins

Tot i el lideratge consolidat del mallorquí Rafa Nadal en aquesta llista, quan s’analitza l’enquesta en funció d’altres aspectes com el gènere, es produeixen alguns petits canvis. En aquest cas, els tres primers classificats segueixen sent els tres esportistes que ja hem anomenat, però amb la diferència que Pau Gasol ocupa el primer lloc.

I és que no ens sorprèn que Pau Gasol generi aquest afecte cap a les dones d’aquest país, ja que als seus 37 anys, ho ha aconseguit tot. El català ja fa 18 anys que juga a la millor lliga de bàsquet del món, on va ser considerat el millor novell l’any 2001, i on ha arribat a ser escollit sis vegades com a ‘All Star’, quatre temporades dins dels millors quintets de l’any, tres vegades finalista i dues campió de la NBA.

Pau Gasol ha anunciat el seu compromís amb Catherine McDonell
Pau Gasol ha anunciat el seu compromís amb Catherine McDonell | Instagram (@paugasol)

 

També cal destacar, que el català, tot i que sempre ha estat molt discret en tot el que està relacionat amb la seva vida personal, va fer públic, l’any passat, la seva relació amb  Catherine McDonnell, amb la qual manté una relació sentimental des de fa poc més d’un any i amb qui recentment s’ha compromès.