YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Una aterridora experiència amb el taulell Ouija

Patricia va voler comprovar si era certa la llegenda que s'explicava del poble de Jafre sobre una nena assassinada a mans del seu pare

Imatge d'un taulell Oüija habitual, de fusta, amb les lletres del abecedari gravades
Imatge d'un taulell Ouija habitual, de fusta, amb les lletres del abecedari gravades | CatalunyaDiari.cat

Des de fa anys, el taulell Ouija és l'eina més utilitzada per intentar establir un contacte amb el més enllà. És cert que avui dia no està demostrat que aquestes connexions amb mons desconeguts siguin ben bé produïdes per fantasmes o ànimes en pena, el que si podem adelantar, és que en certa mesura, el taulell Ouija pot arribar a provocar episodis d'autèntic terror i situacions que no tenen cap explicació racional. CatalunyaDiari ha parlat amb la Patricia H. Pujante, una noia de 25 anys de Badalona que fa temps va dur a terme una sessió d'espiritisme utilitzant el taulell Ouija, el seu relat és aterridor, tot i que també molt emotiu.

Patricia H. Pujante: “El fantasma d'una nena es va manifestar al taulell Ouija i buscava a la seva mare”

La nostra testimoni va anar al poble de Jafre, al Baix Empordà, un escenari conegut pel fet que allà, segons diuen, succeeixen fenòmens paranormal. En el poble de Jafre existeix una llegenda que narra la història d'una nena anomenada Melinda, que suposadament va morir a mans del seu pare després que aquest, entres en una espiral de bogeria.

La Patricia, acompanyada d'uns amics, va intentar connectar amb l'esperit de la Melinda per saber si era cert tot allò que s'explicava del poble, i poder demostrar d'una vegada per totes si la llegenda, més que llegenda, era una realitat de no ficció. «Pocs segons després de posar els dits sobre el màster, aquest es va començar a moure molt de pressa, formant cercles, sense cap mena de sentit», explica la Patricia amb veu nerviosa. Sense pensar-ho dues vegades, va preguntar a l'entitat si era certa la llegenda que s'explicava del poble de Jafre, cosa que el taulell va respondre afirmativament.

Fotografia de la connexió amb el suposat fantasma de la nena Melinda, on el Catalunya Diari hi estava present
Fotografia de la connexió amb el suposat fantasma de la nena Melinda, on CatalunyaDiari hi estava present | CatalunyaDiari.cat

 

Passats uns minuts d'incertesa, la Patricia confessa a CatalunyaDiari que després de conèixer que aquella suposada entitat era la mateixa Melinda de la llegenda, li va oferir cridar a la seva mare i d'aquesta manera anar-se'n amb ella. «El màster es va començar a moure més ràpid encara, passant per la lletra M fins a la A, repetides vegades, fins a formar la paraula Mama».

Aquest testimoni és impactant, ja que el que és habitual, és que les connexions a través del taulell Ouija siguin pràcticament irracionals i sense cap mena de sentit, en el cas de la Patricia no va ser així. Acaba l'entrevista dient que «el fantasma d'una nena es va manifestar a través del taulell Ouija i buscava a la seva mare». Crec que queda clar, un cop més, que sovint les llegendes no són purament fictícies, en el cas de Jafre, tenim una realitat, o millor dit, un basat en fets reals.


Comentaris

envia el comentari