Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pla obert frontal de la façana principal de l'Audiència de Tarragona.

Jutgen a Tarragona dos homes que van abusar reiteradament d'una noia que s'havia escapat d'un centre de menors

L'Audiència de Tarragona jutjarà també un altre cas d'abús sexual a menor ocorregut a Albinyana

L'Audiència de Tarragona jutjarà aquesta setmana dos casos d'abusos sexuals a menors de 16 anys, amb tres acusats en total que s'enfronten a 10 i 12 anys de presó, per fets ocorreguts el 2015 i 2017.

El primer judici se celebrarà el dimarts, 25 de maig, per uns fets que van tenir lloc el 2017 a la Papiola, a Albinyana. Segons el fiscal, l'acusat i la víctima, que tenia 13 anys, havien iniciat una relació sentimental, malgrat l'oposició dels pares de la menor, que hi estaven en contra a causa de la diferència d'edat que els separava i els problemes alimentaris i les conductes autolesives que la noia havia patit. Per tot, l'home està acusat per un delicte d'abús sexual i el fiscal li demana una pena de 10 anys de presó.

Demanen 10 i 12 anys de presó per abusar d'una noia que s'havia escapat d'un centre de menors

El segon judici s'iniciarà el dimecres, 26 de maig, i està previst que s'allargui fins al dijous. En aquest cas, es jutgen dos individus  acusats d'abús sexual a una menor de 16 anys. Els fets van tenir lloc el 2015, quan els acusats es van trobar amb la víctima, menor d'edat, que s'havia escapat del centre de menors on residia. La noia no tenia lloc on passar la nit, i els dos acusats, amb companyia d'una tercera persona no identificada, van abusar sexualment d'ella.

L'endemà dels fets, van portar la víctima a una nau industrial i un d'ells va tornar a abusar d'ella. Segons relata la víctima, el mateix dia va patir un nou abús sexual  per part d'altres persones que seran jutjades en una altra causa. Per tot, el fiscal demana una pena de 12 anys de presó per a un dels acusats i 10 anys de presó per a l'altre.