Imatge de Miki Núñez i Marta Torné, presentadors d''Eufòria' de TV3

L'audiència de TV3 dona la notícia més inesperada a 'Eufòria'

Aquest divendres 12 de maig al vespre, va ser la novena gala del programa

Aquest divendres va ser nit d''Eufòria' a TV3. Ja s'ha convertit en una cita obligada per tots els amants de la música catalana. I és que el talent show està tenint un èxit aclaparador. Així ho demostren les magnífiques dades d'audiència que ha obtingut. Aquesta darrera gala va ser la número 9 i va estar marcada per un fet històric en la trajectòria del programa. 

Per primer cop a la història d''Eufòria', els espectadors van tenir el poder absolut sobre la trajectòria dels concursants. No només van decidir qui havia d'anar a la zona de perill, sinó també el favorit i el concursant eliminat. A banda, va tornar el temut sobre sorpresa al plató del programa, el qual va introduir una novetat que ningú esperava. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

L'audiència dona una bona notícia a 'Eufòria' de TV3

La darrera gala d''Eufòria' de TV3 va ser el quart espai més vist de la cadena. A més, 332.000 espectadors van veure el programa aconseguint així un 19,6%. Una dada molt envejable respecte la setmana anterior, ja que ha pujat 5,2 punts. Amb tot, TV3, no para d'assolir bones dades. La cadena va ser la més vista d'aquest divendres amb un 16,6%.

Els tres programes més vistos van ser el 'Telenotícies Migdia' el qual va ser el programa més vist del dia i va aconseguir 506.000 espectadors i un 34,3%, seguit del 'Telenotícies Vespre' amb 432.000 televidents i un 23,0% i, per últim, el 'Cuines' amb Gesammí Caramès i el seu Dorayaki de coco i xocolata blanca amb 350.000 espectadors i un 23,7%.

Imatge de Gessamí Caramés, presentadora del programa 'Cuines' de TV3
'Cuines' de TV3 va ser el tercer programa més vist d'aquest divendres. | TV3

L'expulsió d'ahir no va agradar a l'audiència

Tornant al programa 'Eufòria' de TV3, el cert és que l'expulsió d'ahir no va agradar massa a gran part de l'audiència. És cert que, com hem dit anteriorment, la novetat d'aquesta darrera gala era que els espectadors tenien el poder absolut per decidir l'expulsió. Malauradament, mai plou a gust de tothom i han estat molts els que han mostrat el seu malestar. 

L'expulsat d'ahir va ser el Carlos, el qual estava nominat amb la Carla. Tots dos van fer unes actuacions brillants, però a mesura que avança el concurs, el nivell dels participants augmenta. La votació es va realitzar en positiu i la Carla va aconseguir un magnífic 68% per continuar l'aventura davant l'escàs 32% del Carlos. 

Els dos concursants d''Eufòria' de TV3 que es jugaven l'expulsió aquest divendres
El Carlos va ser el concursant expulsat. | TV3

Queixes a Twitter

Com és habitual, molts espectadors aprofiten la xarxa social Twitter per dir la seva i queixar-se si alguna cosa del programa no els ha agradat o els ha semblat injusta. Això mateix ha passat quan Marta Torné i Miki Núñez, conductors del programa, han anunciat que el Carlos era el nou concursant eliminat. 

«Ara que el Carlos començava a brillar i connectar, va i el sentencien abans d'hora», deia una espectadora al seu compte de Twitter. 

«Tan bé que ho ha fet el Carlos. Avui ho ha clavat; així i tot, sempre ho fa superbé i mai el posen de preferit, em sembla molt injust que l'hagin fet fora i només li hagin donat 4 punts. Els favoritismes a eufòria són reals», es queixava una altra.