Una avaria a la línia L1 del Metro de Barcelona tanca set estacions

Els problemes s'han detectat a l'estació del Clot a les 15.41 hores, i TMB confia que quedin solucionats aquesta tarda

Una avaria a la línia L1 del Metro de Barcelona ha provocat problemes en el servei
Una avaria a la línia L1 del Metro de Barcelona ha provocat problemes en el servei | TMB

Una avaria en el canvi d'agulles de la Línia 1 Metro de Barcelona ha deixat sense servei set estacions del tram central, des de Sagrera fins a Universitat. La problemàtica s'ha detectat a les 15.41 hores a l'estació de Clot.Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha tallat parcialment el servei per aïllar la zona on els tècnics han de treballar per reparar la incidència.

Des de TMB aconsellen els usuaris que utilitzin les línies de bus que efectuen un trajecte similar, l'H12, l'H16 o el 62, o bé, el servei de Renfe. Fonts de l'empresa han assegurat que confien que l'avaria es repararà aquesta tarda.

Dues incidències seguides

Els usuaris del Metro s'han queixat que aquesta és la segona incidència que es produeix en només dos dies, ja que ahir va haver-hi una incidència similar que va afectar una altra línia i han reclamat que s'hauria de donar als passatgers una estimació aproximada del temps que pot tardar a reparar-se l'avaria per tal de poder decidir que han de fer.

D'altra banda, han mostrat el seu disgust cap al servei alternatiu que se'ls ha facilitat, l'ús de diverses línies de bus, perquè asseguren que, en aquest cas, la línia 62 no pot assumir tots els passatgers que utilitzen l'L1. 

Restablert el servei

Des de les xarxes oficials de TMB s'ha informat que després de deixar sense servei un total de set línies durant més d'una hora, el servei de la Línia 1 Metro de Barcelona, aquest ha quedat restablert a les 17.00 hores. No obstant això, s'informa els passatgers que durant una estona l'interval entre els diversos trens pot ser superior a l'habitual. 


Comentaris

envia el comentari