IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

👉 El Govern esperarà al cap de setmana abans de prendre decisions més dràstiques

L'AVE Madrid-Barcelona disposarà de wifi gratuït partir de l'1 d'abril

Renfe incorporarà als seus serveis de l'AVE Madrid-Barcelona-Girona 'PlayRenfe', la seva plataforma de connectivitat wifi

Renfe començarà a oferir wifi gratuït a tots els trens de la línia d'Alta Velocitat entre Madrid i Barcelona a partir del proper 1 d'abril | CatalunyaDiari.cat

Renfe començarà a oferir wifi gratuït a tots els trens de la línia d'Alta Velocitat entre Madrid i Barcelona a partir del proper 1 d'abril. El servei que incorporen s'anomena 'PlayRenfe', una plataforma de connectivitat wifi amb continguts a la carta, estrenes de cinema i emissió de TV en directe.

El wifi arriba a l'AVE de Barcelona una mica més tard de dos anys després que el desembre de 2016 s'estrenés en els trens de l'AVE a Sevilla, el primer del país en tenir aquest servei. Un any més tard, a principis de 2017, es va començar a oferir a l'AVE a València i Castelló i el gener del 2018 a l'AVE a Màlaga.

'PlayRenfe', la plataforma d'accés a connexió wifi de Renfe

'PlayRenfe' va néixer després d'un acord entre Renfe i Telefonica, i es tracta d'un servei que ofereix megues gratis per viatjar durant els trajectes d'Alta Velocitat dels serveis d'AVE. Cada passatger es pot connectar a la modalitat gratuïta, disponible a la xarxa Renfe-WiFi, cosa que farà que disposi de 20 MB de servei pel seu us. També existeix la modalitat Premium amb fins a 100 MB.

L'oferta inclou dues modalitats, una Basic gratuïta per a usuaris amb les targetes +Renfe i +Renfe Plata en la qual disposen de 20MB de dades i 1 dispositiu per a connectar al costat de continguts gratuïts com a cinema, sèries, documentals, etc. El servei Premium, que ve inclòs en la Classe Preferent i les Targetes +Renfe Or i +Renfe Premium disposa de 100MB de dades i l'opció de connectar fins a tres dispositius més continguts com TV en directe i cinema d'estrena. 

L'oferta inclou dues modalitats, una Basic i una Premium   | Cedida

Tren a l'aeroport de Barcelona-El Prat

D'altra banda, el president de Renfe, Isaías Táboas, ha assegurat aquest dimarts, 5 de març, que la companyia està en condicions de posar en marxa un servei de tren entre Barcelona i l'aeroport del Prat «cada set minuts», davant la freqüència de 15 minuts que ha plantejat la Generalitat.

Ricard Font, president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, va anunciar aquest dilluns, 4 de març, que s'estava estudiant un servei entre l'estació de Sants i El Prat que comptaria amb quatre trens cada hora. Aquest fet ha fet plantejar a Táboas un augment d'aquesta freqüència: «Per què ens hem de conformar amb un tren cada quinze minuts si nosaltres podem oferir-ne un cada set?», deia.

El Govern català va anunciar l'any 2017 que seria FGC qui operaria el tren llançadera que conectarà l'aeroport de Barcelona amb la ciutat, tot i que Renfe sempre ha mostrat el seu interès en gestionar aquesta llançadera que constitueix Adif.


Comentaris

envia el comentari