ÚLTIMA HORA

🚨 Evacuen d'urgència una fàbrica que produeix la vacuna d'AstraZeneca al Regne Unit

Diversos clients alerten sobre la caiguda del sistema del BBVA a tot l'estat

Les xarxes s'estan fent ressò de la impossibilitat de fer operacions al BBVA en diferents punts de Catalunya i Espanya | Segons el BBVA, es tracta de quelcom «puntual» i que ja estaria solucionat

Un pagament en targeta, en arxiu
Un pagament en targeta, en arxiu | CatalunyaDiari.cat

Diversos clients del BBVA han alertat al llarg d’aquesta tarda d’una possible caiguda del servei en diferents caixes de Catalunya i de tot l'estat espanyol. Al punt de les set, de fet, alguns dels afectats han explicat a les xarxes que no podien treure diners, ni fer transferències en caixers de Barcelona, Granollers i Badalona.

D’altra banda, segons ha informat el banc dues hores després de l’alerta, tot plegat es tracta d’una «incidència puntual» i que «ja ha estat solucionada».  

 

El secretisme de BBVA

Via Twitter, de fet, el BBVA ha mantingut absolut secretisme, tot i que han estat diversos els clients que han alertat sobre la caiguda del sistema en diversos punts de l'estat. De fet, quan un tuitaire els ha preguntat directament per la possible caiguda, el banc ha optat per emplaçar-lo a una conversa privada i mantenir-se al marge de la problemàtica. Al punt de les vuit del vespre, però, el banc ja ha informat que es tracta de quelcom puntual. 


Comentaris

envia el comentari