Gabriel Rufián, el polític català més polèmic, compleix 37 anys

El diputat republicà utilitza Twitter com el seu aliat per compartir tot allò que pensa acompanyat, sense oblidar mai el seu humor àcid característic
Gabriel Rufián compleix avui 37 anys | CEDIDA

 

Avui fa 37 anys que va néixer un dels polítics que genera més polèmica pels seus comentaris carregats de crítica i ironia contra l’actual govern espanyol i altres polítics del país: Gabriel Rufián. Com ha demostrat en múltiples ocasions, Rufián no té pèls a la llengua i no s’està de compartir tot allò que pensa ja sigui al Congrés, en entrevistes o compartint piulades amb els seus seguidors de Twitter. El diputat d’ERC està de celebració i així ho anunciava aquest matí als seus seguidors a través de les xarxes socials.

 

 

Les piulades de Rufián generen molta polèmica entre els usuaris de Twitter | CatalunyaDiari.cat

 

Les respostes més polémiques de Gabriel Rufián

Gabriel Rufián és un dels polítics més actius a Twitter i a través del seu compte publica tota mena de comentaris sense gens de por a ser criticat per ells. Així ho va demostrar quan es complia el primer aniversari de l’1-O quan va compartir un vídeo dels fets. En poques hores la piulada havia sobrepassat els 9.000 ‘m’agrada’ i els 4.000 ‘retuits’. Avui dia aquest sobrepassa els 10.000 ‘m’agrada’ i està a punt d’arribar als 5.000 ‘retuits’.

 

 

El diputat d’ERC però, també ha generat polèmica per discursos i comentaris que ha fet dins i fora del Congrés dels Diputats. No és cap secret que Rufián sempre ha mantingut una postura força reticent amb el PP i amb C’s i mai s’ha tallat a l’hora de demostrar-ho. «Pablo Casasdo és un bon candidat per la falange» va comentar Rufián a la sortida del Congrés. Aquesta era la resposta que feia a les declaracions que Casado havia fet en una entrevista a la COPE on deia «que calia il·legalitzar els partits que vulguin trencar Espanya». Aquest però no era el primer cop que el diputat carregava contra Casado. Rufían utilitzava novament Twitter per penjar una fotografia d’Albert Rivera, actual líder de Ciutadans.

 

Les comparacions entre tots dos líders polítics per part del diputat d’ERC no van aturar-se allí. En una altra ocasió, Gabriel va aprofitar, la nova secció que estrenava el programa d’Ana Rosa Quintana, per llançar una pregunta a Casado. En aquesta secció els convidats del programa, en aquest el líder del PP, són preguntats per altres personatges públics. Així doncs, Rufián va aprofitar per dir-li de forma irònica «Té por que el confonguin amb Albert Rivera com passa amb Andy i Lucas?».

 

 

Rufián també en va voler dir la seva sobre l’exhumació del dictador Francisco Franco: «Dinamitaria el Valle de los Caídos o en faria una seu de PP o de Ciutadans» va respondre quan li van preguntar en una entrevista a ‘La Sexta’ sobre què faria amb el Valle de los Caídos. «Segurament el voldran» concloïa.