Azim, l'home de 38 anys que ha mort amb una herència de 5.000 milions d'euros

El Govern de Brunei va comunicar dissabte passat la trista notícia de la defunció del príncep Azim

Imatge d'una mà d'una persona gran i diverses monedes d'euro
Azim, el jove de 38 anys, ha mort amb una fortuna de gairebé 5.000 milions d'euros | Pixabay

Després d'una llarga malaltia, el passat dissabte 24 d'octubre va morir amb 38 anys el príncep Azim, fill del sultà de Brunei i quart en la línia de successió al tron. Va ser el govern del país l'encarregat de donar la trista notícia a través d'un comunicat, en el qual no van donar detalls sobre les causes de la defunció. El cos del príncep ha estat enterrat al mausoleu real de Bandar Seri Begawan, la capital del sultanat i ciutat natal del jove.

El jove era fill del monarca Hassanal Bolkiah i d'una hostessa de l'aerolínia Royal Brune Airlines. El matrimoni es va casar el 1981 i es van separar 22 anys després. Azim era el més gran dels quatre fills que va tenir el matrimoni, tot i que en total tenia onze germans. Cal dir que Hassanal Bolkiah és el monarca que fa més temps que és al tron, superant fins i tot la reina d'Anglaterra, Isabel II. 

La gran fortuna del príncep

El jove ha mort deixant una gran fortuna. A més de ser conegut per ser el fill multimilionari sultà de Brunei, també ho era per altres facetes que estaven relacionades amb la indústria de la moda i l'entreteniment. El seu patrimoni personal s'ha estimat en 5.000 milions de dòlars -4.230 milions d'euros- en el moment de la seva mort.

El príncep va dissenyar una línia de bosses unisex de la firma de luxe MVM i després va produir algunes pel·lícules, on va treballar amb grans actrius com Hilary Swank o Charlize Theron. Posteriorment, va crear la seva pròpia companyia d'entreteniment, Daryl Prince Productions. Així mateix, el príncep podrà ser recordat per les seves grans festes, a les quals assistien cares conegudes com Sophia Loren, Mariah Carey o Pamela Anderson.

Abdul Azim, príncep de Brunei
El príncep Azim de Brunei | GTRES

Crítiques contra Abdul Azim

No obstant això, no tot va ser tan bo per Azim. Altres grans personalitats com George Clooney o Elton John el van criticar després que el seu pare anunciés un enduriment de les penes contra els homosexuals. Un boicot que va incrementar encara més l'any passat, quan va començar a castigar aquestes persones amb la lapidació.

«És tan hipòcrita. El fill d'aquest home és una boja i ara promulga la llei per lapidar els homosexuals. Hem passat temps junts», va explicar el bloguer, Perez Hilton, bloguer.


Comentaris

envia el comentari