Els Backstreet Boys actuaran a Barcelona el 17 de maig

La 'boyband' americana presentarà el seu nou disc 'DNA', que sortirà a la venda el 25 de gener

Backstreet Boys presentaran el seu nou disc a Barcelona
Backstreet Boys presentaran el seu nou disc a Barcelona | Twitter

Les fans catalanes dels Backstreet Boys estan d’enhorabona. La famosa ‘boyband’ estatunidenca actuarà a Barcelona el pròxim 17 de maig, en un concert que tindrà lloc al Palau Sant Jordi. Aquesta serà una de les parades de la seva nova gira mundial ‘DNA World Tour’ on presentaran el seu nou disc, ‘DNA’, i amb la qual també visitaran el Wizink Center de Madrid el 13 de maig, tal com ha confirmat la promotora 'Live Nation'. 

El seu nou treball discogràfic, el desè de la seva trajectòria, sortirà a la venda el 25 de gener a través de RCA Records. Les seves seguidores tindran per tants uns mesos per aprendre’s les noves cançons. Entre elles troba el seu nou single ‘Chances’, un tema escrit per Ryan Tedder y Shawn Mendes, que es pot escoltar des d’aquest divendres.

Les entrades es posen a la venda el 15 de novembre

Aquells i aquelles que no es vulguin perdre l’actuació del grup format per AJ McLean, Howie Dorough, Nick Carter, Brian Littrell i Kevin Richardson només hauran d’esperar uns dies per comprar les entrades. Estaran disponibles en prevenda exclusiva durant 24 hores a la pàgina web de la promotora el pròxim 15 de novembre des de les 10 del matí. La venda general s’obrirà el 16 de novembre.

Backstreet Boys torna a fer una gira mundial després d’haver estat els últims 14 mesos actuant a Las Vegas, amb l’exitós espectacle ‘Backstreet Boys: Larger Than Life’. A més dels concerts espanyols, aquest ‘tour’ serà el més gran que la banda ha realitzat en 18 anys i durant 3 mesos els durà a actuar en estadis d’Europa i Amèrica del Nord com l’O2 Arena de Londres o Mercedes-Benz Arena de Berlín.

Una ‘boyband’ amb 25 anys d’història

Amb aquest gran nombre de concerts, el grup americà vol fer un regal a les seves fidels seguidores, ara que es compleixen 25 anys de la seva formació. Coneguts per cançons com 'Everyboy (Backstreet's back) o 'Quit Playing Games (With My Heart)', són un dels màxims exponents de les bandes de nois dirigides a un públic adolescent creades durant els anys 90

A diferència d'altres formacions de l'època com Take That o News Kids on the Block, els Backstreet Boys tornen a l'activitat després d'una curta aturada temporal i disposats a fer gaudir a les seves fans, que en molts casos, ja són mares i que han contagiat la seva afició per la seva música a les seves filles o fills.    


Comentaris

envia el comentari