Badalona ven el primer premi del número 14.225 de Loteria Nacional, dotat amb 30.000 € per butlleta

Es tracta del segon gran premi venut a la localitat del Barcelonès en només 15 dies

Loteria
La Loteria Nacional ha esquitxat Badalona   | CatalunyaDiari.cat

Badalona torna a estar d’enhorabona. Un suculent i ostensible premi de 30.000 euros per butlleta de la Loteria Nacional s’ha repartit a la localitat del Barcelonès, i se suma així als 6.000 euros que la mateixa loteria ja va repartir el passat dijous, 14 de juny, a la mateixa ciutat.

En aquest cas, però, es tracta del primer premi del sorteig número 51 de Loteria celebrat el passat dijous, 28 de juny, i el número afortunat, venut a l'administració de l’avinguda de Bufalà de Badalona, ha estat el 14.225. El reintegrament, d’altra banda, ha caigut en totes aquelles butlletes acabades amb 1, 6 i 5. D'altra banda, el segon premi dotat amb 6.000 euros per dècim, correspon al número 66061. 

Badalona rep el segon gran premi en 15 dies

En aquella ocasió, la sort la va repartir l’administració de l’avinguda Alfons XIII, 555, de la mateixa ciutat. Aleshores els afortunats van rebre un premi de 6.000 euros per butlleta.

Cal esmentar, finalment, que en funció del guany obtingut per la butlleta, els afortunats s’hauran de dirigir a la mateixa administració de l’avinguda Bufalà de Badalona.

Tot i això, en cas d’obtenir la butlleta guanyadora, els afortunats s’haurien de dirigir directament Si el premi a entitats bancàries associades a la Loteria Nacional com el BBVA, el Santander, CaixaBank o CECA.

La butlleta agraciada penjada a l'administració de l'Avinguda de Bufalà de Badalona
La butlleta agraciada penjada a l'administració de l'avinguda de Bufalà de Badalona | Facebook

 

La loteria de Nadal també va esquitxar milers d’euros a Badalona

El segon premi de la loteria de Nadal, que corresponia al número 51244, també va caure a Badalona. Aquell premi, així mateix, va estar força fraccionat, ja que va caure en diferents ciutats de la geografia catalana com Barcelona, Tarragona i Sort.

El premi, així mateix, era de 6.250€ per euro jugat i el mateix premi nadalenc estava dotat amb un total de 1.244 euros la sèrie.


Comentaris

envia el comentari