Badalona ven el segon premi del número 53235 de Loteria Nacional, dotat amb 6.000 € per butlleta

El premi ha caigut al punt de venta situat al carrer Alfons XIII de Badalona

Loteria
Imatge d'arxiu de la celebració d'un premi de loteria | cedida

Badalona està d’enhorabona. Un premi de 6.000 euros per dècim de la Loteria Nacional ha caigut a la localitat del barcelonès i ha estat venuda a l’avinguda Alfons XIII, 555. Es tracta, doncs, del segon premi del sorteig número 47 de loteria celebrat el passat dijous, 14 de juny, i que es correspon amb un ostensible premi de 6.000 euros.

El mateix sorteig, d’altra banda, ha estat dotat amb un premi de 30.000 euros per cada dècim i el número agraciat ha estat el 33748. Finalment, el reintegrament ha recaigut en totes aquelles butlletes amb números acabats amb el 0, l’1 i el 8.

En funció del guany obtingut per la butlleta, els afortunats s’hauran de dirigir a la mateixa administració de l’avinguda Alfons XIII de Badalona. Si el premi és superior, d’altra banda, els guanyadors s’haurien de dirigir a entitats bancàries associades a Loteries com el BBVA, el Santander, CaixaBank o CECA.

El punt de venda del carrer Alfons XIII de Badalona
El punt de venda del carrer Alfons XIII de Badalona | Google Maps

 

La loteria de Nadal també va caure a Badalona

El segon premi de la loteria de Nadal, que corresponia al número 51244, també va caure a Badalona. En aquella celebrada ocasió, però, el premi va estar força fraccionat, ja que va caure en altres ciutats de la geografia catalana com Barcelona, Tarragona i Sort.

El premi, així mateix, era de 6.250€ per euro jugat —xifra molt similar a la que acaba de tocar a l'administració de l’avinguda Alfons XIII de Badalona— i el mateix premi nadalenc estava dotat amb un total de 1.244 euros la sèrie.

Sant Andreu de la Barca, el municipi amb més premis de la loteria de Nadal el 2016

La sort va caure aleshores molt a prop de Badalona. I és que Sant Andreu de la Barca ha estat el municipi català on van caure més premis del sorteig de la loteria de Nadal. En aquesta localitat del Baix Llobregat, doncs, s’hi va arribar a vendre els números que van ser agraciats amb un quart premi i dos cinquens premis.


Comentaris

envia el comentari