Xinesos amb màscares per prevenir el coronavirus de Wuhan el 30 de gener de 2020

Nova baixa pel coronavirus al Mobile que preocupa encara més Catalunya

Nvidia ha informat que cancel·la la seva participació al Mobile World Congress

L'empresa nord-americana Nvidia ha informat que cancel·la la seva participació al Mobile World Congress (MWC) per l'amenaça del coronavirus.

La companyia ha anunciat que enguany no enviarà els seus empleats a Barcelona per assistir del 24 al 27 de febrer al MWC, sumant-se així a les absències anunciades de LG i Ericsson. «Hem informat ja a l'empresa organitzadora GSMA. Donats els riscos de salut pública pel coronavirus, la nostra principal preocupació és garantir la seguretat dels nostres col·legues, socis i clients», ha apuntat Nvidia en una breu entrada al seu blog.

Es cancel·len deu sessions

«Ens sap greu no poder assistir al Mobile, però creiem que és la millor decisió», ha continuat l'empresa nord-americana. Nvidia tenia previst un total de deu sessions  informatives i taules rodones al Mobile 2020, així com oferir detalls sobre la seva feina en intel·ligència artificial i connectivitat 5G.

«El MWC és una de les conferències tecnològiques més importants del món i estàvem desitjant compartir el nostre treball en intel·ligència artificial, 5G i vRAN amb la indústria», ha lamentat la companyia nord-americana, que finalitzat agraint «el lideratge» de la GSMA i els seus continus esforços per «garantir la seguretat de tots els assistents».

També et pot interessar...