Polèmica pels ridículs preus de la cafeteria del Ministeri de Treball

Un refresc val 70 cèntims, un suc natural de taronja, 1 euro i mig entrepà de truita té un cost de 60 cèntims
Cuenta de la cafetería del Ministerio de Trabajo
Compte de la cafeteria del Ministeri de Treball | Twitter

L'estiu és l'època on les barraques es troben atapeïdes per turistes que, disposats a gaudir de les seves vacances, s'asseuen a la vora del mar per prendre un refresc i, ja que hi estan posats, menjar las típiques paelles, peixos frescos o altres menjars estiuencs . Tot i això, en molts casos, el que no es poden arribar a imaginar és com el que havia de ser un simple dinar en família podria convertir-se en la broma més cara de les seves vides. 

 

Els surrealistes preus del Ministeri de Treball

No és la primera vegada que les xarxes socials es queixen dels preus abusius de molts restaurants, bars i barraques de platja. Per exemple, no és excepcional que per una cervesa s'arribi a cobrar fins a 7 euros o 15 euros per un suc de taronja natural, que en el pitjor dels casos acaba sent de bric de supermercat.

  

 

60 cèntims per mig entrepà de truita

Aquest és el cas del preu pel qual pots menjar a la cafeteria del Ministeri de Treball, Migració i Seguretat Social. El periodista Dani H, al seu compte de Twitter, ha volgut difondre el compte que va pagar per un esmorzar. «M'agradaria compensar les vostres experiències de clavades memorables a barraques amb aquests preus populars del Ministeri de Treball», ha escrit junt amb la fotografia.

 

De fet, es pot apreciar com per un refresc es paguen 70 cèntims, per un suc natural de taronja 1 euro i 60 cèntims per mig entrepà de truita. Uns preus realment baixos en comparació  a altres establiments de pràcticament tota Espanya, on es paga per una Coca-Cola aproximadament 2,70 euros.

  

Reaccions a les xarxes pels baixos preus

Els preus massa baixos del Ministeri de Treball han indignat a molts internautes, que després de  veure el compte de la cafeteria, han aixecat la veu: «Quina classe de país és aquest, on els que més tenen menys paguen», «La barra que tenen.... No té preu» o «Aquests del ministeri no paguen IVA».

 

 

 

 Comentaris

envia el comentari