El ball dels jugadors del Girona a la boda d’Àlex Granell que està triomfant a les xarxes

Marc Muniesa, Pere Pons i Eloi Amagat sorprenen el ‘6’ gironí el dia del seu casament

El bon ambient al vestuari del Girona es respira per tots els costats. El club ha rendit de forma espectacular en la seva estrena a la màxima categoria del futbol estatal i gran part d’aquest èxit es deu a l’excel·lent relació entre els jugadors de la plantilla, sobretot entre els gironins. Marc Muniesa, Àlex Granell, Pere Pons i Eloi Amagat han format un grup d’amics que va més enllà dels terrenys de joc.

Prova d’això és que estan passant gran part de les seves vacances junts. Després d’uns dies a Eivissa celebrant el comiat de solter d’Àlex Granell, aquest dissabte va arribar el gran dia del ‘6’ gironí’ amb una festa en gran. Un dels moments més sorprenents de la celebració va ser el ball que Muniesa, Pons i Amagat, juntament amb l’entrenador del Perelada, Chicho, li van regalar al nuvi.

Una coreografia assajada

A ritme de Michael Jackson o els Back Street Boys, els jugadors van demostrar els seus dots com a ballarins amb una coreografia estudiada i assajada durant uns quants dies. Granell va quedar absolutament fascinat pel que acabava de veure, posant-se les mans al cap i felicitant els seus companys. El vídeo, que Pere Pons ha penjat a les seves xarxes socials, ja s’ha tornat viral a Internet.

Preparant una nova temporada

Els jugadors del Girona aprofiten per desconnectar durant les seves vacances estivals, però amb les vistes posades a la nova temporada que els espera. A partir d'ara tindran nou entrenador, Eusebio Sacristán, amb els que voldran consolidar-se a la Liga Santander. El repte és majúscul i ho hauran de fer sense un dels protagonistes d'aquest ball viral, el capità Eloi Amagat, que ha anunciat el seu adéu del club després de sis temporades.


Comentaris

envia el comentari