Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Caixer del banc Santander

El banc Santander es llança a vendre habitatges per menys de 25.000 euros aquest 2023

L'entitat bancària ofereix propietats a través de Diglo

La inflació ha fet que pugin els preus de forma generalitzada. En efecte, e que hem vist als productes més bàsics, també s'ha traslladat a un sector castigat des de fa uns quants anys: l'immobiliari.

Això ha fet que cada cop siguin més els propietaris que veuen lluny el somni d'adquirir un habitatge. Tot i això, encara hi ha esperança. Són molts els bancs que tenen propietats que volen vendre com més aviat millor i això fa que les seves ofertes siguin molt interessants.

Una de les últimes entitats a llançar nous habitatges a la venda ha estat Banco Santander. Amb preus irrisoris, a més, el banc ofereix oportunitats com un finançament a mida i amb molts més avantatges i beneficis per a aquest tipus de propietats.

Banco Santander llança la seva nova oferta d'habitatges

El Banc Santander s'uneix a la resta de les entitats bancàries i ja ha posat una gran quantitat d'habitatges a la venda. En aquest cas, destaquen sobretot els xalets, que tenen preus tan interessants com els 23.000 euros.

Imatge d'un bloc de pisos
Banc Santander ofereix xalets a preus molt baixos | GETTY IMAGES

Dins l'oferta, també s'hi poden trobar xalets que arriben als 130.000 euros. En qualsevol cas, resulta un preu molt per sota de la resta del mercat, sobretot a les grans ciutats d'Espanya.

Gràcies a això, moltes persones es poden beneficiar de la que ja és considerada una oportunitat única. De fet, aquestes propietats es poden adquirir com a habitatge habitual o com a mode d'inversió. El que les diferencia és el seu preu tan econòmic.

Diglo, el portal on trobaràs l'oferta de Banc Santander

Per facilitar l'accés a la seva oferta, des de Banc Santander han publicat els habitatges a la venda al portal immobiliari Diglo. S'hi pot trobar una gran varietat d'opcions. A més, també es poden obtenir condicions exclusives de finançament.

D'altra banda, el portal és molt senzill d'utilitzar i compta amb una interfície molt intuïtiva. En aquest cas, podràs trobar un habitatge interessant a través dels filtres de cerca. Alhora, també podràs filtrar les opcions segons la província o la ciutat que t'interessi.

També podràs triar, en aquest mateix punt, el tipus d'immoble que estàs buscant, el nombre d'habitacions que ha de tenir o els metres quadrats. Per facilitar encara més la cerca, podràs introduir el preu màxim del teu pressupost i el mínim.

Províncies on hi ha les ofertes més destacades

Els xalets i adossats que ha posat a la venda Banc Santander estan repartits per bona part del territori espanyol. Algunes de les ofertes que més destaquen es troben a llocs com Huelva, Jaén, Guadalajara, Múrcia, Cadis, Astúries o Tarragona, entre d'altres.

Així mateix, cal recordar que són molts altres els bancs que també tenen habitatges d'aquesta mena, la majoria embargats als seus antics propietaris. És el cas, per exemple, d'Unicaja, de CaixaBank o de BBVA. Podràs trobar les seves ofertes al portal Haya.

Bloc de pisos
A Diglo també pots licitar per adquirir l'immoble que t'interessa | GETTY IMAGES

 

El portal Diglo ofereix la seva pròpia pàgina de subhastes

A Diglo, per part seva, comptes amb la possibilitat d'oferir el preu que consideris més adient per a l'immoble que estàs buscant. El Banc Santander ofereix així una pàgina de subhastes que també és molt senzilla d'utilitzar per als usuaris interessats.

En aquest cas, es tracta de buscar els immobles amb la banda 'Posa-hi el teu preu' o accedir-hi a través del menú “El preu el poses tu'. Després, podràs seleccionar l'immoble i fer-ne una oferta segons el que et vulguis gastar.

Per això, comptes amb 12 dies des de la sortida de l'immoble per 'licitar' per ell. Els 5 dies següents seran de deliberació. Quan aquest termini passi, rebràs un email amb el resultat de la teva oferta. Si guanyes, no estaràs obligat a comprar l'habitatge, també podràs anul·lar la teva transacció.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp