Bankia posa a la venda 750 habitatges a Catalunya amb descomptes de fins al 80%

L'entitat financera ofereix aquests descomptes dins d'una «campanya de tardor» que s'allargarà fins al 31 d'octubre

Imatge de la seu central de Bankia
Imatge de la seu central de Bankia | CatalunyaDiari.cat

Bankia a través d'Haya Real Estate, empresa que gestiona els actius immobiliaris que posseeix el banc, posarà a la venda 750 habitatges amb uns descomptes que en alguns casos arriben al 80%. Aquesta gran oferta, on també s’ofereixen altres 280 actius immobiliaris com terres, locals comercials, naus industrials o oficines, forma part del que l’entitat financera ha anomenat «campanya de tardor». No és el primer cop que el banc fa ofertes d'aquest tipus. 

Aquests habitatges o altres tipus d’immoble es podran comprar amb una important rebaixa en el seu preu fins al pròxim 31 d’octubre. Els habitatges seleccionats per a aquesta campanya es troben principalment a les capitals de província i ciutats dormitori però també n’hi ha a petites poblacions.o de la costa. Tots els pisos o cases a la venda són de segona mà.

Tarragona, amb 360, la província catalana amb major oferta

El banc ofereix en total a tot l’estat 4.300 immobles, dels que 2.900 són habitatges, així que Catalunya concentra el 24% del total de l’oferta d’immobles i el 25% de la d'habitatges. Per províncies, Tarragona és la província catalana amb un major nombre d’habitatges a la venda amb més de 360. En aquesta també s’hi poden comprar 60 immobles singulars.

Imatge d'un dels habitatges en oferta a la web de Haya Real Estate
Imatge d'un dels habitatges en oferta a la web de Haya Real Estate | Haya Real Estate

 

A Barcelona el nombre de pisos i cases que ofereixen Bankia i Haya Real Estate  és de 110 que se sumen als  altres 140 actius immobiliaris. A la demarcació de Lleida es poden adquirir 180 habitatges i 10 immobles com locals o oficines. 100 habitatges i 70 actius singulars són els que l’entitat financera i la immobiliària ofereixen a Girona.  

Els descomptes que ofereix Bankia a Catalunya arriben a gairebé un 80% però varien segons la demarcació. Tarragona també és on hi ha el millor descompte, ja que una casa arriba a estar rebaixada un 79%. A aquesta, la segueix Lleida on una altra casa té un descompte d'un 78%. Un pis és l'habitatge amb una major descompte en el seu preu a Girona, arribant al 62%. Per acabar, un pis de la demarcació de Barcelona té un descompte d'un 61%. 

Bankia oferirà hipoteques amb condicions «molt competitives»

Qualsevol persona que vulgui sol·licitar més informació o fer una visita a qualsevol dels immobles ho pot demanar a les oficines de l'entitat, a la web de la immobiliària o trucant al següent número de telèfon: 901 11 77 88.

Bankia també ha confirmat que oferirà unes condicions «molt competitives» els compradors que necessitin finançar la compra a través d'un préstec hipotecari. No s'aplicaran comissions a qui tingui els seus ingressos domiciliats a l'entitat i no obligaran a comprar cap producte addicional per tal que la hipoteca sigui aprovada. 


Comentaris

envia el comentari