ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

Bankia ven 390 pisos a Catalunya per menys de 75.000 euros

Es tracta d’una campanya amb descomptes de fins al 40% que tindrà lloc fins al 30 de novembre

Imagen del cierre de un negocio de compra y venta de vivienda.
Bankia llença una campanya de fins al 40% de descompte en uns 4.000 habitatges de tot l’Estat | Cedida

 

Bankia i Haya Real Estate, empresa que gestiona els actius immobiliaris d’aquesta entitat bancaria, han iniciat una campanya de fins al 40% de descompte en uns 4.000 habitatges de tot l’Estat fins al pròxim 30 de novembre. De tots aquests, uns 1.200 es poden arribar a adquirir per un màxim de 75.000 euros.

Entre l’oferta, a més de pisos i cases, també s’hi poden trobar locals comercials, naus industrials, trasters, terrenys, oficines o garatges. Es tracta d’una oferta denominada «Campanya de final d’any», que sumada a l’anterior campanya que ja van fer al setembre de 2017, signifiquen un total de 6.700 immobles de Bankia a la venta amb un 40% de descompte.

390 pisos rebaixats a Catalunya

La Comunitat Valenciana i la Regió de Murcia són les comunitats que més immobles tenen, seguides de Catalunya que compta amb uns 390 habitatges. D’aquests, les províncies de Barcelona i Tarragona compten amb 130 cadascuna, Girona amb 70 i Lleida amb 60. Tot i això, cal destacar que a la web de Haya Real Estate, on es poden consultar els detalls, hi apareixen més immobles, encara que molts d’ells en estat lamentable.

A la demarcació de Barcelona, destaquen per les seves abundants rebaixes un pis de tres dormitoris a Santa Margarida i els Monjos rebaixat a 74.500 euros o un altre pis similar a Tordera rebaixat als 60.000. Per la part baixa, els més destacats són un pis de dues habitacions a Navàs per gairebé 19.000 euros o un similar a Casserres per prop de 22.000 euros.

Els habitatges en venda a la Costa Daurada s'han incrementat un 50% aquest octubre
Bankia ven 1.200 habitatges per menys de 75.000 euros | CatalunyaDiari.cat
 

A la província de Tarragona, destaquen pels seus descomptes un pis de dues habitacions al Vendrell rebaixat als 70.000 euros o un de tres habitacions a Tarragona rebaixat a 63.000 euros. També hi ha habitatges en localitats com Amposta, Tortosa, Valls, Reus, Calafell o Montblanc. En aquest cas, a més, cal destacar que hi ha bastants pisos per menys de 15.000 euros, tot i que la majoria d’ells completament abandonats i necessiten una important reforma.

A la demarcació de Girona destaca un pis de dos dormitoris a Salt rebaixat a 53.000 euros, tot i que hi ha habitatges en diferents localitats com Girona, Santa Coloma de Farners, Figueres, Olot o Cassà de la Selva. A la província de Lleida destaca un habitatge de tres dormitoris a Tremp rebaixat a 57.50 euros, encara que se’n poden trobar a Lleida, Balaguer, Mollerussa, Tàrrega o Cervera.

Com comprar un pis de Bankia

Si esteu interessats en adquirir dels immobles d’aquesta entitat bancària es pot fer a través de la seva pàgina web o de la de Haya Real Estate, o apareix un cercador amb el qual es pot filtrar per les característiques que es volen. Allà hi apareix tota la informació necessària, fotografies, mesures, preus i ubicació. A més, també es pot demanar més informació a qualsevol oficina de Bankia o a través del telèfon 901 11 77 88.


Comentaris

envia el comentari