Imatge del Camp Nou

El Barça anuncia que deixa el Camp Nou i se'n va a Montjuïc

El Barça jugarà a l'estadi de Montjuïc la temporada 2023/24 per les obres del Camp Nou

Primer els Jocs, després l'Espanyol i ara el Barça. L'Estadi Lluís Companys es confirma, novament, com el comodí de les institucions de Barcelona. 

El FC Barcelona ha anunciat aquest dijous, 28 d'abril, començarà les obres del Camp Nou al juny, quan acabi la temporada esportiva, i jugarà a l'Estadi Lluís Companys la temporada 2023/24, quan es farà el gruix de les obres. 

Així ho recull l'acord entre l'Ajuntament de Barcelona i el club anunciat aquest dijous per donar impuls a la transformació de l'Espai Barça

El Barça abandona temporalment el Camp Nou

El consistori ja ha aprovat la concessió de la llicència d'obres per a la reforma i ampliació del Camp Nou i properament tramitarà modificacions al projecte inicial per fer-lo més sostenible i innovador. 

En paral·lel, les dues parts estan treballant les condicions del trasllat a l'Estadi Lluís Companys, a Montjuïc, i la coresponsabilitat del club amb les despeses associades.

Les instal·lacions del Camp Nou, en dubte

Va ser un dels temes més controvertits de la passada campanya electoral a Can Barça. El Camp Nou s'havia envellit i distava d'allò més d'altres estadis a nivell europeu com el del Bayern de Munic, el Wanda Metropolitano o la gran majoria d'estadis anglesos. 

De fet, eren diverses les denúncies per part dels afeccionats, avisant que la situació era insostenible. El 'Què t'hi jugues', programa de SER Catalunya, també havia denunciat que hi havia espais de l'estadi que estaven molt denostats a causa del pas del temps.