El Barça descarta compensar els imports dels carnets als abonats pel coronavirus

El club sí que estudia mesures compensatòries de cara a la temporada 2020-2021

Jugadors de la primera plantilla del Barça amb Josep Bartomeu, 13 de març 2020
El Barça pretén no retornar parcialment l'import dels abonaments, tal com sí que han fet altres clubs. | EP

Gerro d'aigua freda per als abonats del Camp Nou per part del Futbol Club Barcelona. El conjunt blaugrana descarta, segons avançava aquest dimarts la Cadena SER, compensar econòmicament els seus abonats per la crisi del coronavirus: des de principis de març, el Barça no ha disputat cap partit al Camp Nou i, per tant, no han pogut gaudir dels seus abonaments, pagats per avançat l'estiu previ a cada temporada.

Es plantegen mesures de cara a la temporada que ve

Altres clubs, com ara el RCD Espanyol, ja han anunciat que retornaran als seus abonats els imports correponents a la part proporcional de la temporada que no s'ha pogut disputar —o bé que ho farà a porta tancada. El Barça, però, descarta aquesta opció. Amb tot, la Junta Directiva que encapçala el president del club, Josep Maria Bartomeu, sí que té sobre la taula poder fer alguna mena de descompte als abonaments de la temporada vinent, la 2020-2021.

Cal tenir en compte que els abonaments representen més d'un 5% dels ingressos del club, una porció gens menyspreable en una entitat que no passa pel seu millor moment econòmic i en què aquest percentatge podria desajustar la seva estabilitat financera.

La lliga tornarà a partir del 8 de juny

Tal com va anunciar el passat dissabte el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, la Lliga es podrà reprendre a Espanya a partir de la setmana que comença el proper 8 de juny. Amb aquesta decisió, sembla que els organismes dirigents de la competició estan perfilant el retorn als estadis —a porta tancada—, amb el primer partit, per al vespre de dijous, dia 11 de juny, amb un derbi andalús: el Sevilla-Betis, a l'estadi Ramón Sánchez Pizjuán.


Comentaris

envia el comentari