Salut confirma que el Barça-Nàpols es jugarà a porta tancada pel coronavirus

No serà l'únic partit de Champions d'aquesta jornada sense aficionats

Salut i la Secretaria General de l'Esport han decidit aquest dimarts que el Barça-Nàpols del pròxim 18 de març es jugarà a porta tancada a causa del coronavirus. La Generalitat ja va suggerir que el més recomanable, per seguretat, era que la tornada dels vuitens de Champions League es jugués sense aficionats. Serà una imatge de la disputa d'un partit amb el Camp Nou buit que no es veia des del Barça-Las Palmas que va coincidir amb el referèndum de l'1 d'octubre de 2017. 

La resta de la Champions i algunes lligues també afectades

Aquest no serà l'únic partit d'aquesta jornada de la màxima competició europea on s'ha pres aquesta mesura. Aquesta mateixa setmana el  València-Atalanta i el  PSG-Borussia Dortmund  es jugaran la seva continuïtat a la Champions sense les seves aficions, després de la decisió de les autoritats sanitàries espanyoles i franceses. 

De les grans lligues europees, Itàlia  confirmava la suspensió de la Sèrie A, com la resta de competicions esportives del país,  fins al pròxim 3 d'abril, després que ja s'haguessin jugat alguns partits a porta tancada. Per la seva banda, la lliga francesa  també jugarà els seus partits sense públic com a mínim fins al  15 d'abril.