El Barça renova Ernesto Valverde

L’entrenador seguirà amb l’equip blaugrana una temporada més i tindrà opció a dirigir-ne una altra si així ho desitja

Ernesto Valverde torna a renovar contracte amb el FC Barcelona, com a mínim per una temporada | Cedida

El Barça ha fet oficial la renovació de l’entrenador Ernesto Valverde, que serà a l’equip durant la temporada 2019-2020, amb opció d’una més. En el comunicat oficial, l’equip informa que «L’FC Barcelona i el tècnic del primer equip han arribat a un acord per ampliar una temporada, 2019-2020, més una opcional, 2020-2021».

Això significa que l’equip blaugrana i l’entrenador han renovat, com ja s’estipulava en el contracte anterior, una temporada i més i es torna a donar opció a renovar quan aquesta acabi, sempre mantenint les mateixes característiques que l’acord ara vigent.

Fa pocs dies ja corria el rumor d’aquesta renovació, i és que tant Ernesto Valverde com el president del Barcelona, Josep María Bartomeu, ja havien comentat el seu desig de renovar el contracte actual. Finalment la firma s’ha produït aquest divendres 15 d’abril, just abans del partit contra el Valladolid al Camp Nou, corresponent a la jornada 24 de la Lliga Santander.

Davant d’aquesta confirmació, l’actual entrenador del Barça podrà continuar amb la seva fructífera trajectòria a l’equip blaugrana. Durant el seu primer any va aconseguir el doblet, Lliga i Copa, però no es va poder fer amb la Champions League, després d’un mal partit contra la Roma. Valverde suma ja 96 partits com entrenador  i durant aquesta nova temporada tindrà l’oportunitat d'apoderar-se dels tres títols que disputa.

Barça
El Barça acorda retirar les medalles d'honor concedides a Franco | FC Barcelona

 

El Barça acorda retirar les medalles d'honor concedides a Franco

El FC Barcelona té previst retirar totes les medalles d'honor que va concedir anys enrere al dictador Francisco Franco, així com els efectes honorífics que aquestes comporten. En concret, les insígnies en qüestió es van atorgar durant els anys 1971 i 1974, en motiu de la inauguració del Palau Blaugrana i de les conegudes 'noces de platí' del club, respectivament. La notícia ha estat comunicada pel portaveu Josep Vives, i la recull i amplia el mitjà 'Mundo Deportivo'.


Comentaris

envia el comentari