Josep Maria Bartomeu, en una roda de premsa

El Barça es reuneix amb Xavi Hernández per la seva possible tornada com a entrenador

Eric Abidal i Òscar Grau s'haurien reunit amb l'egarenc

Representants del Barça, concretament el director esportiu Eric Abidal i el director executiu Òscar Grau, s'haurien reunit amb Xavi Hernández per temptejar la possibilitat que l'exjugador blaugrana sigui el nou entrenador del Barça, segons 'Rac1'. Aquesta informació sortia a la llum durant el matí d'aquest divendres 10 de gener i, de moment, el club no s'ha pronunciat al respecte.

La tornada de Xavi, qüestió de temps

La possibilitat del retorn de Xavi a la banqueta del Barça ha generat divisió d'opinió a les xarxes. Mentre uns asseguren que es tractaria d'una bona decisió per part del club, altres afirmen que un canvi al capdavant de l'equip blaugrana no beneficiaria a la trajectòria esportiva de l'equip present temporada. Altres usuaris asseguren que es tracta d'un moviment electoralista de cara a les eleccions vinents.

En qualsevol cas, el retorn del de Terrassa seria qüestió de temps, ja que l'exjugador sempre ha deixat la porta oberta a tornar a can Barça i es troba en plena formació com a entrenador. Es tracta, doncs, de quin seria el moment idoni per oficialitzar aquesta tornada.

També et pot interessar...