El grup Elis ofereix 200 llocs de treball a Barcelona amb l'obertura d'una bugaderia industrial a la Zona Franca

La planta compta amb unes instal·lacions punteres tecnològicament, i té capacitat per a tractar 500 tones de roba cada setmana

Imatge de l'interior de la bugaderia que el grup Elis té a la Zona Franca de Barcelona
Imatge de l'interior de la bugaderia que el grup Elis té a la Zona Franca de Barcelona | Cedida

El grup francès Elis, que es dedica al lloguer i el manteniment de roba i vestuari professional, ha decidit obrir a la Zona Franca de Barcelona una nova planta de bugaderia industrial, en la qual ha invertit un total de 22 milions d'euros. La nova plantà, que té una capacitat per tractar unes 500 tones de roba cada setmana, donarà feina a 200 persones. 

Es tracta d'una inversió considerable, i està destinada sobretot als restaurants i hotels de la capital catalana. A més a més, la planta també destaca per les seves instal·lacions punteres, que la companyia assegura que són les més avançades del món i d'Espanya a nivell tecnològic. En definitiva, permetran tractar molta més quantitat de roba, augmentarà la productivitat i estalviaran energia. 

Ara, el grup francès busca un total de 200 treballadors
Ara, el grup francès busca un total de 200 treballadors | cedida

 

De fet, el 20% de l'electricitat necessària per posar les màquines en funcionament provindrà de l'energia solar. El grup Elis està present a una trentena de països, i posseeix gairebé 450 plantes, de les quals 34 estan a Espanya. En total, la multinacional dona feina a 45.000 treballadors, i factura uns 3.000 milions d'euros. 

El Grup Bon Preu augmenta la seva plantilla durant l'estiu

Recordem que aquesta setmana també hem sabut que el Grup Bon Preu prepara una nova contractació de personal,per fer front a la gran demanda de serveis i productes durant la temporada d'estiu. En total, el grup català té pensat incorporar unes 400 persones a la seva plantilla, sobretot a les zones turístiques de la Costa brava, la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre. A més, Bon Preu també oferirà nous llocs de treball, amb l'obertura de locals a diversos municipis catalans aquest 2018. 


Comentaris

envia el comentari