Troben la noia de 18 anys desapareguda a Barcelona

La jove ha estat localitzada en bon estat

Stephanny Pamela de la Cruz, de nacionalitat peruana, va activar les alertes després de desaparèixer el passat dimecres a la ciutat de Barcelona. | Twitter

 

La jove de Barcelona de 18 anys que va desaparèixer el passat 16 de gener ja ha estat localitzada i es troba en bon estat. Stephanny Pamela de la Cruz, de nacionalitat peruana, va activar les alertes després de desaparèixer el passat dimecres a la ciutat de Barcelona. La família va activar totes les alarmes i va demanar col·laboració per trobar-la. 

Durant la jornada del dissabte passat es va fer pública la desaparició de Stephanny Pamela de la Cruz, una noia de només 18 anys, d'uns 155 centímetres d'estatura, un pes de 50 quilos, cabell llis, ulls negres i pell blanca, tal com se la descrivia al cartell de cerca de ‘Sos Desaparecidos’ que ha circulat aquests dies a les 'Xarxes Socials'.

Inclús la família va organitzar, el mateix dissabte al migdia, una concentració a la plaça  Llucmajor de Barcelona per continuar amb la cerca de Stephanny Pamela de la Cruz Calderón, on demanaven tota la participació possible.

Localitzen un jove de 26 anys al Garraf

Kevin Moreno Redondo és un jove de 26 anys que va desaparèixer el passat dimarts, 1 de gener, Sant Pere de Ribes, a la comarca del Garraf. Segons va indicar la seva família a les xarxes socials, Redondo va ser vist per darrer cop sortint de casa seva, i des de llavors no es va saber res sobre el seu parador. Afortunadament el jove, que fa uns 175 centímetres, i pesa al voltant de 68 quilos, es va posar en contacte amb la seva mare el passat dijous, 3 de gener, per tranquil·litzar-la. 

En el moment que se li va perdre la pista, portava un anorac amb una butxaca davantera de camuflatge. La seva família es va mostrar especialment preocupada, ja que Redondo té un trastorn bipolar pel qual no rep la medicació necessària. És per això que van demanar a qualsevol persona que pugui aportar informacions sobre el seu parador que es posi en contacte amb la Policia Local, els Mossos d'Esquadra, o directament amb els familiars.


Comentaris

envia el comentari