YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La fira Barcelona Meeting Point 2019 dobla l'oferta de continguts i aposta per la gestió de xarxes

Comptarà amb quatre sales amb més de 50 conferències i més de 150 ponents

Barcelona Meeting Point
El congrés Barcelona Meeting Point aposta per un augment de l'oferta de continguts | Barcelona Meeting Point

La Fira Immobiliària Internacional Barcelona Meeting Point celebrarà la seva 23ª edició del 16 al 19 d'octubre al Palau 8 de la Fira de Barcelona, situada a la Plaça d'Espanya de Barcelona. Organitzada pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona, aquest any la fira ha apostat per augmentar la seva oferta de continguts, a través del BMP Congress, i el seu programa d'activitats de networking per a generar el nombre més gran possible d'oportunitats de negoci.

En aquest sentit, el BMP Congress 2019 comptarà amb el doble de sales de conferències, passant de les dues de l'any passat a les quatre d'aquest any. El Congrés Immobiliari constarà de més de 50 sessions on hi intervindran més de 150 speakers de prestigi nacional i internacional del sector immobiliari, els quals analitzaran i debatran els reptes de present i de futur que més preocupen el sector.

Quatre blocs

El congrés, en aquest sentit, tindrà quatre grans blocs relacionats amb les tendències i la innovació del sector (Innovation & Trends), la sostenibilitat i les Smart Cities, el Proptech i el Mediterranean Real Estate Fòrum, la gran novetat d'aquest any que presenta un programa que posarà el seu focus d'interès en la indústria immobiliària i urbana com a base fonamental per al desenvolupament econòmic de la regió Mediterrània.

Dins d'aquests grans blocs de continguts, els principals temes que es tractaran són: la transformació del sector immobiliari, la mobilitat, la inversió i la gestió immobiliària, i la inmologística i el sector residencial. A més a més, al BMP Congress també es parlarà sobre les últimes modalitats de co-living i co-working, les últimes tendències en retail, lloguer de vacances i reserves hoteleres, i els hubs urbans.

BMP aposta per potenciar al màxim el networking

Un dels aspectes més destacats de la fira és la importància que donarà el saló al networking (gestió de xarxes) internacional. Com el seu nom indica, el Barcelona Meeting Point té una feina molt destacada com a punt de trobada de referència del sector immobiliari que serveix per a atraure els grans inversors internacionals i a les empreses estrangeres que volen fer negocis a Espanya, per tal que coneguin als líders i li prenguin el pols al sector.

La fira també posa a l'abast per a les empreses una eina anomenada «Match & Meet». L'organització realitza un qüestionari previ a tots els visitants de la fira per a conèixer per endavant les seves necessitats immobiliàries i, en funció d'elles, els ha posat en contacte amb totes les empreses expositores que poden donar-los solució. D'aquesta manera els visitants de BMP poden contactar directament amb les empreses expositores en les quals estan interessades i gestionar una reunió durant BMP per a aprofitar al màxim la seva visita.

Comptarà amb una aplicació

BMP
La BMP comptarà amb una nova aplicació a l'abast dels assistents   | BMP

 

El congrés també comptarà amb una nova aplicació que fomentarà la gestió de xarxes, els contactes i les reunions comercials. Totes les empreses participants podran contactar amb els assistents i speakers del BMP Congress que se celebra dins de la fira, a través d'un sistema de missatgeria instantània que està incorporada a l'App de BMP 2019.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari