Exterior de la Casa Batlló de Barcelona en el primer dia de reobertura després del tancament pel coronavirus amb visitants fent cua

Obre en primícia a Barcelona una de les botigues més especials de tot el món

Aquest establiment se suma a les botigues 'friquis' que es poden trobar a les Galeries Maldà

Barcelona s’ha convertit des del passat divendres en la primera ciutat a tenir una botiga de Trolls. La setmana passada es va estrenar als cinemes ‘Troll World Tour’ i, coincidint amb el dia que la pel·lícula va veure la llum, s’ha obert aquesta nova tenda friqui a les Galeries Maldà.

Aquestes galeries barcelonines són conegudes per tenir al seu interior diverses botigues friquis on els clients poden canviar d’univers mentre compren. Així, la botiga de Trolls se suma a les ja situades a les Galeries Maldà: El Carreró Maldà (Harry Potter), Kame Hame Shop (Dragon Ball), Poketienda (Pokémon) o Power Magic Girls (Les supernenes) són només algunes de les que faran companyia a la nova botiga de Trolls.

La primera tenda de Trolls al món 

El mitjà ‘Metropoli Abierta’ ha aconseguit parlar amb Rubén Sánchez, CEO de ‘Reino de Juguetes’, i ha confessat que els Trolls no passen de moda. «És una icona que s’ha cuidat i segueix viva, i l’acollida ha estat molt bona», confessava al citat mitjà. I és que aquests personatges van ser creats als anys 50 per Thomas Damm, però la seva popularitat va agafar el pic màxim als anys 80 i 90. Dècades després, aquestes petites criatures segueixen fascinant el públic i la seva botiga està sent un èxit.

Tal com informava Rubén Sánchez a ‘Metropoli Abierta’, va ser el mateix Thomas Damm qui va posar-se en contacte amb la companyia per obrir una botiga dedicada a aquests personatges. Aquest va ser un gran honor en tractar-se del primer establiment oficial del Reino de Juguetes que aposta pels trolls. Des del desconfinament, Reino de Juguetes ha obert cinc noves botigues, però aquesta planeja ser l’última que s’instal·li aquest any.

Entrar a la botiga es converteix en un món paral·lel pels compradors. Més d’un centenar de trolls observen els clients en el seu pas per l’establiment, i diversos treballadors vestits com artesans faran que els compradors adquireixin l’experiència completa durant el seu pas. Rubén Sánchez explica a ‘Metropoli Abierta’ la màgia que sents passejant pels passadissos de la botiga: «La tenda té molta vegetació i les persones de l’equip van caracteritzades d’artesans, una mica com Gepeto a Pinocho».