Barcelona és la tercera ciutat d'Europa amb més 'hashtags' a Instagram

El monument més fotografiat és la Sagrada Família de Gaudí, seguidament del Camp Nou

La Sagrada Família és el monument més fotografiat de la ciutat
La Sagrada Família és el monument més fotografiat de la ciutat | CatalunyaDiari.cat

Cap a bé o malament les xarxes socials han canviat la vida de les persones. Fotografiar el plat del restaurant, la taula amb els amics o aquella posta de sol tan especial són accions que per a molts, s'han tornat imprescindibles. La xarxa social de les fotografies per excel·lència és Instagram, l'aplicació on els usuaris cada cop són més exigents a l'hora de buscar la imatge més creativa i estètica per compartir amb els seus seguidors.

Però no només en el dia a dia.  Aquesta xarxa social és encara més protagonista durant els viatges, en què la gent vol fotografiar els monuments més emblemàtics o els racons més especials de les ciutats que visiten. Això també fa que Instagram sigui un bon aliat pels turistes, ja que a través del seu buscador de 'hashtags' és molt fàcil visualitzar publicacions de qualsevol lloc de tot el món, cosa que pot convertir-se en la millor inspiració pels amants de la fotografia.

La tercera ciutat d'Europa amb més 'hashtags'

Així doncs, Barcelona és la tercera ciutat d'Europa amb més 'hashtags' a Instagram, fet que no només la converteix en una de les ciutats més visitades, sinó també en un dels destins turístics més desitjable de fotografiar i compartir. La barreja d'arquitectura modernista, de bona gastronomia i d'una famosa vida nocturna són tres de les característiques que fan que Barcelona sigui una de les ciutats més atractives pels turistes d'arreu del món.

Londres i París se situen en les dues primeres posicions del rànquing de 'Hertz Travelgram', la guia elaborada per la companyia de lloguer de vehicles amb motiu del seu centenari. L'estudi ha utilitzat la xarxa social Instagram per fer una valoració de les 100 ubicacions més compartides de cinc ciutats europees. Barcelona apareix en la tercera posició, amb més de 46 milions d'imatges acompanyades de l'etiqueta #barcelona.

 

La Sagrada Família, el monument més fotografiat

El màxim exponent de l'arquitectura modernista catalana, la increïble Sagrada Família de Gaudí, és una de les obres més prestigioses de tot Europa i el monument més visitat a Espanya. La Sagrada Família es converteix en la primera localització amb més 'hashtags', amb 1,2 milions. Tot i això, l'etiqueta més utilitzada pels turistes que visiten la ciutat comtal és dedicada a l'arquitecte reusenc, Antoni Gaudí, amb més d'un milió i mig.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

How beautiful is this place? Tag a friend you'd like to go there This epic snap by @ivanbornes is awesome! Thanks for the share. WIN A TRIP TO ICELAND! We're giving away a 15-day trip to Iceland this summer! Also our Wonderlust Travel Guide to Iceland is on it's way and you can now get 50% off the complete guide upon release! What are you waiting for? Let's explore Iceland! Link in Bio ➡ @wonderlust.iceland #barcelonanow #spain #roamtheplanet #barcelona #barcelonatodo #wonderlustbarcelona #igersbarcelona #onlybarcelona #visitbarcelona #barcelonablogger #theglobewanderer #wonderlust #wonderlustmagazine #barcelonalife #barcelonacity #passionpassport #cityofbarcelona

Una publicación compartida de Barcelona × Spain (@wonderlust.barcelona) el

Més d'un milió de fotografies a Instagram provenen d'un altre tipus de turisme. L'estadi del Camp Nou és la següent localització més compartida a Instagram de Barcelona, pels milers d'usuaris i fans del Barça que cada dia visiten el camp de futbol. 

Londres i París encapçalen el rànquing

Només superen la ciutat de Barcelona les capitals del Regne Unit i de França. La primera ciutat del rànquing és Londres, amb gairebé 120 milions de mencions. La segueix París,  amb una mica més de 100 milions d'etiquetes. La capital francesa arrasa amb el lloc més fotografiat: l'avinguda dels Camps Elisis, amb més de 5 milions i mig d'etiquetes.


Comentaris

envia el comentari