El nou amor de Bartomeu, el seu principal suport en plena crisi personal i a can Barça

El president del Barça segueix el seu via crucis

Josep Maria Bartomeu no passa per un bon moment. A la crisi institucional del F.C. Barcelona, la més tensa que es recorda en uns anys, li ha de sumar dos noves garrotades: la primera esportiva i la segona personal. A saber: aquest diumenge el Barça arribava líder al Santiago Bernabéu, una situació que posava pólvores de talc a l’esquerda oberta amb el cas I3 Ventures. Però el Barça va perdre, i de forma contundent.

Aquest, però, no serà el principal maldecap que tindrà Josep Maria Bartomeu els propers dies. L’encara president del Barça haurà de passat pel Jutjat de Família número 18 de Barcelona per afrontar el judici de divorci que l’enfronta a la seva exdona, Marta Frías, qui li reclama quatre milions d’euros.

Bartomeu, en una nova relació

Marta ha estat la seva dona durant 20 anys i és la mare dels seus dos fills: Victor i Jan, però el matrimoni es va trencar fa uns dos anys, just quan va començar a gestar-se el via crucis personal de l’empresari i president del club. Això sí, segons publica ‘Informalia’, Bartomeu hauria tornat a enamorar-se. Es tractaria d’una dona discreta, religiosa, de perfil baix i, en definitiva, molt semblant en caràcter.

Després de la derrota a la Supercopa contra l’Atlètic de Bilbao, la crisi d’I3 Ventures, que hauria estat contractada per difamar certs jugadors del Barça a les xarxes socials; la resposta del Camp Nou traient els mocadors al vent i ara la dolorosa derrota contra el Reial Madrid, Bartomeu encara un judici que podria ensorra el seu caràcter tranquil com un castell de naips. Veurem si segueix tan tranquil com sempre.

També et pot interessar...