Bartomeu: «Vaig veure un Sandro Rosell fort i animat, tot i que és una barbaritat que ha d'acabar immediatament»

El president del Barça ha visitat Sandro Rosell a Soto del Real per primera vegada des del seu ingrés a la presó

Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu, en una roda de premsa al Camp Nou
Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu, en una roda de premsa al Camp Nou | CatalunyaDiari.cat

Sandro Rosell va visitar el passat cap de setmana per primera vegada Sandro Rosell a Soto del Real. Exsocis al capdavant de la gestió del F.C.Barcelona, ambdós encara no s’havien pogut trobar des que la policia va detenir l’expresident Rosell a casa seva per blanqueig de capitals i organització criminal.

Poc més d’un any després, però, Sandro Rosell continua tancat a Soto del Real, tot i que n’ha sol·licitat la seva sortida en una desena d’ocasions i encara no hi ha data prevista per al seu judici. Bartomeu, en aquest sentit, ha confessat que «he vist bé en Sandro, tot i que he quedat impressionat» en la seva primera visita des de la seva entrada a la presó.

«La situació és incomprensible»

El màxim mandatari del club blaugrana, qui encara està paint que Antonie Griezmann s’hagi negat a recalar al Camp Nou tot i que mesos enrere el seu fixatge estava coll avall, ha recalcat que pel que fa a la situació presidiària de Rosell, tot plegat és «incomprensible».

«Ni tan sols sabem què ha fet malament», ha explicat Bartomeu sobre la seva visita a Soto del Real tot i que afegia: «Tot i això estic tranquil, perquè a la presó he vist un home fort, serè i animat».

Sandro Rosell en un cotxe de la Guàrdia Civil després de la seva detenció
Sandro Rosell en un cotxe de la Guàrdia Civil després de la seva detenció | CatalunyaDiari.cat

 

Sandro Rosell, «fort, serè i animat»

Tot i quedar «força impressionat» per veure al seu exsoci a través d’un vidre, el mateix Bartomeu no ha amagat que ha sortit «tranquil» de la presó perquè ha vist Rosell «fort, serè i animat».

Finalment, però, Bartomeu va mostrar les seves reticències a la situació que travessa Sandro Rosell. «Considero absolutament injust que, sense cap base sòlida, en Sandro continuï a la presó preventiva des de fa més d'un any, sense haver estat jutjat», ha explicat el mateix Bartomeu mentre al·legava: «És una barbaritat que s'ha d'acabar immediatament».

«No hi ha cap evidència de delicte ni cap acció que es pugui considerar punible», ha clos el president blaugrana.


Comentaris

envia el comentari