Imatge del CBT-Salou al Serrallo

El Salou perdona i el CBT guanya en l’estrena a la Lliga Catalana

El conjunt de la Costa Daurada domina durant gran part del matx però perd després d’un parcial de 0-12 en els darrers cinc minuts. El CBT suma el primer triomf a la Lliga Catalana EBA

Imatge del CBT-Salou al Serrallo | CBT

La Lliga Catalana EBA ja ha començat per als equips del Camp de Tarragona i ho ha fet amb un triomf de l’Ibersol Club Bàsquet Tarragona davant el Club Bàsquet Salou per 67 a 56 en un encontre on els jugadors dirigits per Berni Álvarez han anat per sota en el marcador durant quasi la totalitat de l’encontre, tot i que hi han posat remei en els darrers cinc minuts de partit i s’han acabat enduent la victòria per onze punts de diferència.

Domini salouenc i remuntada local final

El duel, que s’ha celebrat al Pavelló del Serrallo tot i que inicialment estava previst que es disputés a Salou, ha vist com l’equip de Jesús Muñiz s’avançava ben aviat en el marcador i dominava l’electrònic durant 35 minuts. Un 6-12 favorable als salouencs en els primers cinc minuts de partit confirmaven un bon inici que, tot i la reacció cebetista, acabaria amb un 18-19 favorable als visitants. La tònica es repetiria en el segon quart amb un Salou més encertat i un nou parcial favorable als visitants que situava un 30-36 al descans.

El domini groc s’accentuava en el tercer quart fins a un contundent 32-43 que el CBT maquillaria a un 45-51 en el final del tercer quart. Era aleshores quan els de Berni Álvarez van reaccionar i amb un tir de Loras i dos triples de David i Dani Fernández, els tarragonins se situaven només un punt per sota (55-56) quan quedaven cinc minuts per al final. El Salou ha perdut el control del matx i l’efectivitat blava ha escombrat l’equip de Jesús Muñiz de sobre la pista amb un parcial de 12 a 0 i deixant el 69-59 definitiu que provoca el triomf d’un l’Ibersol CBT que depèn d’ell mateix per jugar la pròxima fase. Si dimecres guanya el Club Bàsquet Valls a partir de les 19.00 hores, els vallencs i els salouencs jugaran un partit de tràmit el pròxim cap de setmana.