Jordi Barberà durant una acció del CBT-Zornotza de la temporada 2015-2016

Segon fitxatge del CBT: torna Jordi Barberà

El Club Bàsquet Tarragona incorpora Jordi Barberà, jugador del CB Valls. El jove aler torna al Serrallo, on va jugar durant cinc temporades abans d’anar al Tortosa

Jordi Barberà torna a casa. L’Ibersol Club Bàsquet Tarragona segueix fent passes endavant en la confecció de la plantilla 2019-2020 i aquest matí ha anunciat el segon fitxatge de l’estiu amb el retorn de Jordi Barbera. L’esportista de Masdenverge torna al Serrallo després de dues temporades lluny de Tarragona vestint les samarretes del Cantaires Tortosa (2017-2018) i del Club Bàsquet Valls (2018-2019). D’aquesta manera, els cebetistes ja disposen d’una plantilla confirmada de set jugadors, integrants que començaran la pretemporada el pròxim 19 d’agost.

De Valls a Tarragona

El jove de 23 anys ha decidit canviar el Club Bàsquet Valls per l’Ibersol Club Bàsquet Tarragona. L’aler de 203 centímetres reforça l’equip de Berni Álvarez després de jugar 25 partits durant la campanya 2018-2019 amb els vallencs, disputant 378 minuts i anotant 96 punts. La campanya anterior, al Tortosa, va disputar els mateixos encontres (25) però va ser més regular sobre la pista amb 612 minuts i 180 punts sumats. Si hi ha quelcom que no ha canviat en els darrers dos anys en Barberà és l’encert en els tirs lliures. La temporada passada va gaudir d’un encert del 83% mentre que a la 2017-2018 els registres van arribar al 86%.

Retorn especial

Jordi Barberà no ha amagat que tornar a vestir la samarreta del CBT al Pavelló del Serrallo «és especial, una oportunitat que emprenc amb molta il·lusió i amb moltes ganes». El club defineix el nou fitxatge com «un jugador molt disciplinat» i aquest afirma que aportarà «l’entrega i les ganes de treballar. Pel que fa al joc, puc aportar tant al joc interior com al tir exterior. Amb treball, intentarem millorar els resultats de la temporada passada».

Barberà és el segon fitxatge i se suma els cinc jugadors que han renovat, deixant la plantilla cebetista actualment amb set integrants: David Fernández, Dani Fernández, Dani Tugores, Jaume Zanca, Joan Güixens, Rubén Llanos i Jordi Barberà.