El Ploms talla la bona ratxa i el Valls confirma la seva com a local

Els reusencs cauen a casa davant el Sabadell mentre que les vallenques sumen la tercera victòria seguida al Joana Ballart imposant-se a la Gramenet

Una victòria i una derrota a la Copa Catalunya masculina i femenina | Joan Alfons López

Una de freda i una de calenta a la Copa Catalunya masculina i femenina en la desena jornada del campionat de lliga. El Club Natació Reus Ploms Salle ha caigut derrotat davant el seu públic per 68 a 75 davant el Bàsquet Pia Sabadell mentre que el Club Bàsquet Valls Lear s’ha imposat per 55 a 47 al Bàsquet Draft Gramenet, sumant el tercer triomf seguit com a local.

Els del Baix Camp ha cedit una nova derrota després d’un encontre que començava molt malament però aconseguia reconduir-se. Després dels primers set minuts, el marcador lluïa un preocupant 2-13 favorable als visitants. El 7-17 amb el qual s’arribava al final del primer quart era contrarestat pel 17 a 8 favorable als jugadors dirigits per Francesc Canals, deixant un ajustat 24-25 al marcador en el temps de descans. L’encontre es decantaria en la represa gràcies a un 20-25 favorable als barcelonins. Tot i que els plomistes millorarien en el darrer quart, no seria suficient per retallar diferències (24-25), provocant la derrota final que deixa l’equip del Baix Camp en l’onzena posició amb un balanç de dues victòries i vuit derrotes. Dissabte 14 de desembre a les 18.00 hores, la pròxima cita rebent el Castellbisbal al Pavelló Joan Sirolla.

Pel que fa al CB Valls Lear, les noies de Benet Ibañez han aconseguit deixar un nou triomf al Pavelló Joana Ballart després d’imposar-se al Bàsquet Draft Gramenet. Després d’un primer quart equilibrat, que ha finalitzat amb un ajustat 13-10, les locals aconseguirien decantar l’electrònic amb un 18-9 que deixava el 31-19 amb el qual s’ha anat als vestidors. La diferència es mantindria en un tercer quart on el Valls ha arribat a gaudir de 23 punts de diferència (42-19), distància que s’ha esmicolat quan faltaven tres minuts per al final (48-47). El partit semblava perillar enormement però el Valls ha trobat serenor i encert en el moment clau i ha aconseguit sentenciar el triomf amb un darrer parcial de 7 a 0. Aquest triomf deixa l’equip de l’Alt Camp en l’onzena posició amb un balanç de tres triomfs i set derrotes. El pròxim partit, dissabte 14 a les 18.05 hores a la pista del Mataró.