El Salou no vol patir la tercera derrota seguida

El Salou perd contra el Quart i queda fora de la Lliga Catalana EBA

Els salouencs cauen a la pista de l’actual campió i queden eliminats en els quarts de final de la competició. Els grocs centren els seus esforços en el campionat de lliga

El Salou es queda sense Lliga Catalana EBA | Àngel Ullate

El Club Bàsquet Salou no ha pogut allargar la seva presència a la Lliga Catalana EBA després de perdre per 69 a 53 a la pista del Club Bàsquet Quart, rival amb el qual els de la Costa Daurada s’havien d’enfrontar si volien accedir a la Final a Quatre després de quedar primers en la fase de grups disputada abans de començar la Lliga EBA. Jesús Muñiz, tècnic dels salouencs, afrontava el matx amb els homes justos i poca rotació a la banqueta per culpa de les absències d’homes com Gerard Santiago, Sergio Jiménez, Artem Rusakov i CJ Barksdale.

Un primer quart fatídic

Tot i que l’encontre ha durat 40 minuts, els primers deu han estat claus per al desenvolupament del matx. El Salou es veia clarament superat pel Quart en un primer joc que ha perdut per 27 a 12. Només havien passat deu minuts de partit i els de casa nostra ja havien de remuntar quinze punts. La reacció ha arribat en el segon temps, guanyant de set punts (12-19) i maquillant el resultat al descans a un 39-31. Aquest era el camí a seguir si els salouencs volien accedir a la Final a Quatre contra un Quart que és l’actual campió de la competició.

Malauradament, no s’ha aconseguit. Els grocs han tornat a guanyar el tercer quart però ho han fet per la mínima, deixant un 50-43 en els deu darrers minuts que ha estat augmentat de nou pels locals després d’un 19-10 que ha fet realitat el 69-53 final que deixa el Salou eliminat de la Lliga Catalana EBA en els quarts de final. Xavi Costa, amb 11 punts, 11 rebots i una assistència ha estat el jugador més valorats de l’equip amb 18 punts. La pròxima cita del Salou serà el diumenge 15 a les 12.30 hores rebent el Palma Air Europa al Pavelló Centre.

Quart

Costa (10), Mora (5), Martorell (3), Artacho (6) i Boja (15). A la banqueta: Palol (4), Juscafresa (6), Coderch (7), Rosito (10), Sima (0) i Cuadrado (3)

Salou

Costa (11), Morales (5), Martínez (4), Balta (8) i Aragonès (13). A la banqueta: Ollé (1), Villacampa (3), Moreno (8), Garcia (0)

Javier Romero i Marc Garcia

Matx corresponent a la Lliga Catalana EBA disputat al Pavelló Municipal de Quart