Les jugadores del TGN Bàsquet, abatudes per la derrota i el descens

El TGN Bàsquet cau a Igualada i perd la categoria

El conjunt lila cau per 63 a 55 a la pista de l’Igualada i no pot evitar el descens de categoria. Les tarragonines competiran la campanya 2019-2020 a Primera Catalana

Les jugadores del TGN Bàsquet, abatudes per la derrota i el descens | Joan Andreu Pérez

No ha pogut ser. El TGN Bàsquet ha perdut el tercer i definitiu partit de la promoció per evitar el descens de categoria davant el Club Bàsquet Igualada (63-55) i competirà la pròxima temporada a la Primera Categoria Femenina del bàsquet català. L’equip dirigit per Juan Carlos Arjona no ha quallat un bon partit i ha vist com, tot i imposar-se en el primer quart per la mínima (10-11), el duel marxava sense remei abans i després del descans.

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

Il·lusió inicial, decepció final

El TGN Bàsquet encetava l’encontre imposant-se en els primers deu minuts de partit per 10 a 11 i es mantenia amb un lleuger avantatge fins que s’ha arribat a un 20 a 20 quan faltaven dos minuts i mig per al descans. Ha estat aleshores quan el conjunt local ha començat a trencar l’encontre amb un parcial de 9 a 0 que ha deixat un amarg 29 a 20 en l’electrònic. Les males sensacions s’han ampliat amb el tercer quart, parcial que s’ha perdut per 18 a 10 deixant un alarmant 44-29 que semblava condemnar les tarragonines al descens de categoria. El 47-30 al final del tercer quart deixava la permanència en quelcom utòpic.

Tot i així, les d’Arjona ho han intentat. Les liles han anat retallant distàncies fins a quedar-se a només sis punts amb un 49-43 que generava il·lusions. Malauradament, l’encert anotador de Shyrl i Pascual no ha estat suficient i a dos minuts pel final, les locals guanyaven per deu punts. Finalment, el 63-55 final ha condemnat el TGN Bàsquet al descens de categoria, deixant al Valls com a únic representant del Camp de Tarragona després de l’ascens aconseguit aquesta campanya.