El CB Valls ha perdut el primer partit com a local

El Valls paga cara la irregularitat davant el Castelldefels

Els vallencs perden per 73 a 77 davant el Castelldefels i no poden encadenar la tercera victòria seguida després d’un dolent segon i darrer quart

El CB Valls ha perdut el primer partit com a local | Àngel Ullate

El Club Bàsquet Valls ha patit avui la tercera derrota de la temporada després de caure per 73 a 77 davant el Castelldefels, matx corresponent a la vuitena jornada del grup C-B de la Lliga EBA. Els de l’Alt Camp han pagat car els mals moments patits en el segon i darrer quart, rendiment que ha impedit conservar la bona feina realitzada en el primer i tercer joc.

Dues de fredes i dues de calentes

Els vallencs encetaven el duel pel bon camí, tancant els primers deu minuts de joc amb un triomf parcial per 21 a 13. Semblava que els d’Oriol Pozo podrien anar per davant en el marcador si gestionaven bé l’avantatge en el segon quart. Malauradament, els barcelonins han estat superiors i han pogut capgirar el marcador abans del descans amb un segon quart que ha acabat amb un 15-24 que ha fet pujar al marcador un ajustat 36-37 a favor dels visitants.

La represa ha seguit el mateix guió que els dos primers quarts: domini vallenc en el primer (21-16)  i visitant en el darrer (16-24). En la batalla per les irregularitats, ha estat el Castelldefens qui s’ha endut una victòria (73-77) d’un Pavelló Joana Ballart que avui ha patit la primera derrota com a local de la campanya. La pròxima cita dels de l’Alt Camp, la més complicada d’aquest inici de lliga: dissabte vinent a les 19.00 hores al Serrallo contra l’Ibersol CBT.