Segona derrota seguida fora de casa del CB Valls

Al Valls se li escapa el darrer triomf de l’any

Els vallencs perden per 79 a 77 a la pista del Bianya Roser i perden el sisè partit de la temporada. Guanyaven de quatre punts al final del tercer quart

Nova derrota fora de casa del CB Valls | Àngel Ullate

El Club Bàsquet Valls no ha pogut sumar la vuitena victòria de la temporada després de perdre per 79 a 77 a la pista del Bianya Roser, matx corresponent a la jornada 13 del grup C-B de la Lliga EBA, últim encontre de l’any 2019. L’equip dirigit per Oriol Pozo ha fregat la victòria amb la punta dels dits, ja que han tancat el tercer quart amb un 63-67 favorable que han deixat escapar fins al final 79-77 que situaràel conjunt de l’Alt Camp a sisena posició de la lliga amb set victòries i sis derrotes.

Inici amb molt encert

El primer quart del matx ha estat un dels més nombrosos de la temporada. Ambdós conjunts han estat capaços de marcar 25 punts, acabant amb un empat (25-25) després dels primers deu minuts de joc. L’equilibri es trencaria en el segon quart, tot i que ho ha fet amb una diferència mínima (21-19). El 46-44 al descans era capgirat pel Valls en el tercer quart, temps on els tarragonins han vençut per 17 a 23, deixant un 63-67 a favor que s’ha escapat en els darrers deu minuts amb un 16-10 que ha provocat la derrota.

Jordi Bergadà, amb divuit punts i cinc rebots, ha estat el jugador més valorat de l’encontre. La pròxima cita del Club Bàsquet Valls serà el dissabte 11 de gener a les 18.00 hores rebent el Sants al Pavelló Joana Ballart.