Batalla campal en un partit de 2a Divisió Catalana a Sant Pol de Mar, al Maresme

Els jugadors de l’At. C. Sant Pol i el Young Talent Badalona Sud Assoc. Esp. van protagonitzar una pugna que va acabar a la graderia

Batalla campal entre l’At. C. Sant Pol i el Young Talent Badalona Sud Assoc. Esp.
Batalla campal entre l’At. C. Sant Pol i el Young Talent Badalona Sud Assoc. Esp. | Televisió de Badalona

El passat diumenge 14 d’octubre, a Sant Pol de Mar, al Maresme, es va dur a terme un partit de 2a Divisió Catalana que va acabar en una gran batalla campal entre els jugadors dels dos equips de futbol i els aficionats. Arran d’aquest succés, els Mossos d’Esquadra van haver d’intervenir-hi i, a més, van mostrar el seu desacord amb el joc brut.

Durant el partit, de fet, s'enfrontaven l’At. C. Sant Pol i el Young Talent Badalona Sud Assoc. Esp. Més enllà del resultat —de 2-1— el duel va acabar amb dotze targetes grogues en total i amb tres expulsions dels visitants, després que el joc es transformés en tota una lluita plena de violència entre els assistents i els mateixos jugadors d’ambdós equips.

El ‘Diari de Badalona’ ha estat el que ha publicat les imatges d’aquest succés tan lamentable per l’esport, amb un vídeo on es pot observar com tots els presents acaben barallant-se tant al mateix terreny de joc com entre les grades.

Els Mossos i el club condemnen la violència en l’esport

Els Mossos d’Esquadra han volgut condemnar aquests aldarulls amb una publicació en el seu compte de Twitter: «Escenes com aquestes són intolerables en un camp de futbol i no s'identifiquen amb els valors que l'esport representa. Investiguem els fets #JoJugoNet».

Mentre que des del club l’At. C. Sant Pol han publicat un comunicat on «condemna enèrgicament la violència i mostra la seva repulsa als fets viscuts» i, a més a més, vol deixar clar que sempre ha promogut «el joc net, els valors de l’esport, el fair play i la no-violència al futbol». Per una altra banda, també han demanat que no es faci difusió dels vídeos dels «lamentables incidents ocorreguts» que «mai haurien de tenir lloc en cap recinte esportiu». D'aquesta manera 

D'aquesta manera «el club es posa a disposició de la Federació Catalana de Futbol per tal de col·laborar amb tot el que calgui» respecte a aquest lamentable succés ocorregut entre l’At. C. Sant Pol i el Young Talent Badalona Sud Assoc. Esp. durant el seu enfrontament d’aquest diumenge. I finalment ha tancat el comunicat amb un clar missatge contra el joc brut: «Prou violència a l’esport, prou violència al futbol!».


Comentaris

envia el comentari