Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto del cartell de BBVA en una oficina bancària.

El BBVA avisa la seva clientela de l'últim canvi d'un dels seus comptes

El banc informa que faran modificacions als comptes dels menors de 18 anys

BBVA informa els seus clients que portaran a terme una oferta adreçada als clients que tinguin familiars a càrrec i siguin menors d'edat. Des de principis de mes, el banc ofereix als pares que puguin obrir un compte bancari sense comissions a càrrec des del naixement del fill.

Un compte que el podran crear des de la web o app del banc. Fins ara, BBVA només permetia donar d'alta aquest tipus de comptes als menors d'entre 14 i 17 anys.

Només caldrà el DNI o TIE del menor i el llibre de família o certificat de naixement per començar a crear el compte. Els pares accedeixen a través de la zona privada de laplicació mòbil o la pàgina www.bbva.es. Un cop dins, el client haurà de seguir els passos que us indicaran en el mateix procés per contractar un nou compte.

Una vegada que el nou compte estigui d'alta, els menors ja hi tindran accés sense comissions, igual que els tutors legals podran accedir al compte de manera exclusiva per mitjà dels canals digitals vinculats al compte del menor.

Foto d'una persona amb un ordinador portàtil i un mòbil
Els pares o tutors legals tindran accés al compte per mitjà dels canals digitals vinculats | GETTY IMAGES

Aquesta oferta s'afegeix a la que ja va llançar prèviament el BBVA a Espanya amb una aplicació adaptada als menors.

En aquell moment, l'entitat bancària ho va fer traient un compte especial per als més joves amb la targeta Aqua Débito BBVA sense comissió d'emissió i manteniment. Aquest compte, per contra, sí que permet que els joves puguin accedir als seus comptes a través de l''app'.

Des que l'aplicació Bizum va començar a popularitzar-se, els joves reclamaven cada cop més les funcionalitats d'aquesta aplicació als bancs com el BBVA. Una app que podran utilitzar immediatament quan els tutors legals o progenitors donin d'alta al servei contractat, així podran rebre i enviar diners a través de Bizum.

A més, podran activar-ho i desactivar-ho en qualsevol moment. Els pares o representants també poden configurar l'import màxim que es podrà fer a través de l'aplicació Bizum de què disposen els menors, que està preestablert en 500 euros o en 50 euros per als més petits.

Foto de diversos bitllets d'euro.
Amb aquest compte el menor aprendrà a gestionar els seus propis diners | Arxiu

El menor aprendrà a gestionar els seus propis diners

Amb aquesta oportunitat de BBVA, el menor podrà aprendre a poc a poc a administrar-se els diners. El representant legal tindrà la capacitat de decidir com gestionar aquest compte i si centralitzar els ingressos com les beques, regals, estalvis.

Si tenen 14 anys o més, ja tenen accés a la pròpia targeta encara que tingui control parental. Als pares els arribarà una notificació cada cop que la utilitzi i també amb les operacions realitzades.

Com obro el compte en línia?

Si no ets client de BBVA, primer hauràs de fer-te client del banc amb la diversitat d'ofertes que ofereixen com a Compte Online Sense Comissions i Sense Condicions. Un cop fet, és el torn d'obrir el compte del menor des de l'app o el web.

Pàgina web del BBVA
Per fer aquest compte al teu fill hauràs de ser client d'aquest banc i fer aquest procediment no té cap comissió | BBVA

Pera haurà de seguir aquesta ruta: Entra a l'app amb la teva clau d'accés > al menú inferior, prem Contractar > Comptes > Compte Online Per a menors.

Quan et trobes a la pàgina, entra a la teva àrea privada de bbva.es amb la teva clau d'accés > al menú lateral, prem Comptes > Compte Online Per a menors. Com que és una contractació online, necessitaràs fotos del DNI/TIE del menor i del llibre de família o certificat de naixement.

Continua amb els passos indicats al procés i podràs contractar el compte sense problema. A partir d'aquest moment, el menor podrà gaudir del primer compte bancari.