IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

BBVA impulsa dues línies de finançament pels afectats per la borrasca 'Glòria'

Els afectats de diverses localitats catalanes podran accedir a partir d’avui a aquestes línies per demanar els seus préstecs

La borrasca ‘Glòria’ ha sacsejat el nostre país, convertint-se en el temporal més devastador que es recordi al país. Per ara, el balanç deixa quatre morts, un desaparegut i diversos ferits a Catalunya, a més de les destrosses materials que els afectats no podran recuperar.

Entre aquesta tragèdia, BBVA ha posat en marxa dues línies de finançament, una per particulars i una altra per 'pyme' (petita i mitjana empresa) i autònoms, pels afectats pel temporal ‘Glòria’. A més, també ha activat un telèfon d’atenció específica per tots els seus assegurats.

Tant clients com no clients podran demanar els préstecs

Segons ha informat l’entitat a través d’un comunicat emès aquest mateix 24 de gener, els préstecs poden ser sol·licitats tant per clients com per no clients, per tal de realitzar les tasques de reparació i reconstrucció necessàries.

Pels particulars, els préstecs seran sense comissió d’obertura ni cancel·lació i amb un tipus fix al 0%, amb els quals es podran sol·licitar entre 1.500 i 6.000 euros, i el termini de devolució va dels 12 als 60 mesos, amb possibilitat d’un màxim de sis mesos de carència de capital.

Per altra banda, els 'pyme' i autònoms disposaran d’una altra línia de finançament amb condicions preferents i sense comissió d’obertura ni de cancel·lació. Podran accedir a aquestes línies de finançament els afectats de la zona de Girona, Maresme, Barcelona Nord, Osona i Tarragona.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari