Foto del cartell de BBVA en una oficina bancària.

El BBVA regala 150 euros als clients que compleixin amb aquests requisits tan simples

BBVA llança una campanya molt agressiva per captar i fidelitzar els clients

BBVA posa en marxa una campanya molt agressiva en un intent de captar nous clients. Si bé les entitats bancàries sempre havien apostat de manera decidida per les promocions per guanyar-se la simpatia dels usuaris, des de fa anys, però, van retirar de manera fulminant aquesta mena de recompenses.

En un primer moment van fer servir com a ganxo les paelles, les vaixelles i les olles. Tot seguit, dels utensilis de cuina es va passar a aparells electrònics com ara ordinadors, tauletes o mòbils. Però ara, fins i tot gosen donar diners.

Almenys així ho contempla la darrera promoció del BBVA. Així és, ja que prometen el lliurament de 150 euros bruts a tots aquells que obrin el compte 'Nómina Va Contigo'. En total, el client rebria 121,50 euros nets.

Tots els detalls de la nova campanya del BBVA

Sens dubte, és una proposta molt interessant, i més en els temps en què estem. Molts dels bancs tradicionals han anat tancant sucursals i cada vegada són més les persones que es decanten per les opcions en línia. Això ha deixat en una situació força compromesa algunes entitats, que han vist perdre un important nombre d'usuaris.

A simple vista, BBVA ofereix unes condicions força avantatjoses amb aquest compte. Manca de comissions d'obertura i de manteniment, oferint dues targetes gratuïtes, una de crèdit i una altra de dèbit. L'usuari, a més a més, tindrà la possibilitat de fer transferències en línia des de l'app o la web del banc.

Foto d'una oficina de BBVA.
El BBVA donarà 150 euros als nous clients amb aquest nou compte | Europa Press

Pel que fa a la retirada d'efectiu, es podrà realitzar sense cap mena de cost a qualsevol dels més de 4.500 caixers automàtics. Així mateix, l'emissió de xecs també serà gratuïta.

Aquesta campanya també inclou l'obertura d'un segon compte, sense comissió de manteniment, ja que està pensada «per organitzar-te millor o compartir despeses», assenyalen.

A més a més, els usuaris disposaran d'assessorament a qualsevol hora del dia per part de l'equip de gestors. I tot això mitjançant l'aplicació mòbil de l'entitat.

Els requisits per rebre el regal de 150 euros del BBVA

BBVA ho posa molt senzill perquè qualsevol persona pugui accedir als avantatges de l'esmentada promoció. Els interessats han de comptar amb 18 anys o més i contractar aquest compte 'Nómina' a través dels diferents canals habilitats. Ja sigui la web del banc, l'app o a les oficines de la companyia.

L'usuari interessat ha de complir almenys una de les condicions següents. Domiciliar la nòmina del mes, que ha de ser superior a 800 euros o la prestació de desocupació o pensió quan sigui més gran de 300 euros.

La tercera opció implica rebre en aquest compte una sèrie de transferències que sumen almenys 2.500 euros al trimestre. Això suposa uns 850 euros mensuals aproximadament.

Sens dubte, es tracta d'una situació molt avantatjosa per al client. A més, aquests requisits estan a l'abast de la majoria, per la qual cosa ens costarà massa complir les exigències del BBVA.

▶️ Vídeo del dia

La lletra petita que cal tenir en compte

En cas que no s'arribi a cap de les tres condicions anteriors, la comissió de manteniment pujarà a 160 euros l'any. Hi haurà una liquidació trimestral de 40 euros. Per tant, caldrà estar molt segur d'assolir aquestes xifres per no endur-se un ensurt.

Imatge de les oficines centrals del BBVA a Madrid
Els bancs s'esforcen per fidelitzar els clients | Europa Press

A través del Servei Canvi de Banc, els usuaris d'altres entitats no han de fer cap tràmit. Des del BBVA s'ocuparan de fer el trasllat corresponent d'ingressos, rebuts domiciliats i transferències programades.

També hi ha la possibilitat de demanar el tancament de l'altre compte. Així les coses, l'aposta per aconseguir nous clients és molt arriscada per part del banc, però segur que aconseguirà captar un nombre força elevat.