Belen Anton Meury, graduada en Enginyeria Química, guanya el Premi Dow 2020, que enguany arriba a la 42a edició. Anton gaudirà d'una oferta laboral relacionada amb aquest àmbit laboral, dins l’àmbit geogràfic de Dow EMEA (Europa, Orient Mitjà i Àfrica).
El Premi Dow, creat l'any 1978, és una distinció als projectes professionals i de recerca creats per estudiants que acaben els estudis superiors d'Enginyeria Química de la Universitat Rovira i Virgili.
Des del 2013, aquest guardó s'ha convertit en una oportunitat laboral per als estudiants, podent optar a una plaça dins l'entorn geogràfic del Dow EMEA, així com una ajuda econòmica per al desplaçament i la instal·lació del guardonat en la seva nova destinació laboral.
Una manera d'apropar el món acadèmic i laboral
Belen Anton, que ja es trobava desenvolupant funcions com a enginyera de millores dins la planta d'etilè del Dow Tarragona, ha recollit el premi de mans de María José Figueras, rectora de la URV, i Ignasi Cañagueral, director del Complex Industrial de Dow Tarragona.
La jove enginyera s'ha mostrat molt il·lusionada i s'ha compromès a «oferir tot el meu esforç i compromís per mantenir el prestigi acumulat del Premi Dow». Així mateix, ha volgut «agrair aquesta distinció a la URV i a Dow Tarragona, per la confiança que han dipositat en mi, per tot el que m’han ensenyat i per l’oportunitat de seguir creixent com a professional i com a persona».
El Premi Dow és una manera més d'apropar el món acadèmic i laboral, tal com ha destacat la rectora de la URV, María José Figueras. «Tenim les eines per seguir creant futur i, entre tots, hem de seguir treballant en aquesta línia, que s’emmarca en el que millor sap fer la URV, formar estudiants altament qualificats per liderar el futur al territori», ha expressat la rectora.
En la mateixa línia ha parlat Ignasi Cañagueral, que ha explicat que «l’essència del Premi Dow és l’impuls i la promoció del talent en el nostre àmbit d’actuació, per contribuir a la formació de líders i experts que ens ajudin a donar solució als problemes globals de la societat».