IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Rafa Benítez es queixa a la Federació Anglesa per no sancionar Pep Guardiola

L'exentrenador del Reial Madrid i actual tècnic del Newcastle serà multat per elogiar un àrbitre abans d'un partit, com havia fet abans l'entrenador català

Guardiola no serà sancionat per la mateixa infracció que Benítez
Guardiola no serà sancionat per la mateixa infracció que Benítez | Cedida

Sembla que a Rafa Benítez no li ha agradat gens la sanció que ha rebut per part de la Federació Anglesa de Futbol, sobretot després que Josep Guardiola només rebés un avís per la mateixa acció: parlar bé d’un àrbitre abans de la disputa d’un partit. L’exentrenador del Reial Madrid i actual tècnic del Newcastle sembla que estaria disposat a fer una queixa formal.    

El diari britànic ‘Mirror’ assegura que l’entrenador català ha rebut un tracte de favor, o si més no, que la normativa s’aplica de manera diferent en tots dos casos. Benítez va rebre una multa de 60.000 lliures de la FA, després que en la roda premsa prèvia a uns dels seus últims partits, alabés la feina de l’àrbitre que els havia estat assignat.  

Està prohibit fer qualsevol mena de comentari sobre l’àrbitre

Les paraules de Josep Guardiola sobre Anthony Taylor, col·legiat que va arbitrar el duel entre el Manchester City i el United, no van ser castigades com sí que ho van ser les de Benítez. En aquest cas, la Federació Anglesa va decidir només fer un avís a l'entrenador de Santpedor. Guardiola havia afirmat que «l'àrbitre, com els entrenadors i els futbolistes, intentarà fer la seva feina el millor possible. El senyor Taylor intentarà fer un bon partit».

Rafa Benítez reclamarà a la Federació Anglesa la seva sanció
Rafa Benítez reclamarà a la Federació Anglesa la seva sanció | Twitter

 

La normativa de la FA al respecte, però, semblava clara: «qualsevol comentari previ al partit, inclosos els de caràcter positiu pel que fa al col·legiat designat, es considerarà com una conducta impròpia». Per aquest motiu, Rafa Benítez enviarà una carta reclamant per què s’aplica un criteri diferent en els dos casos.

Guardiola sancionat per lluir el llaç groc  

Abans d'aquesta polèmica, Josep Guardiola havia tingut diversos problemes amb la Federació Anglesa de Futbol per lluir un llaç groc durant els partits del seu equip. Tot i que en nombroses ocasions va intentar explicar els seus motius, fa uns mesos va rebre una multa de 20.000 lliures per aquest fet

El tècnic del Manchester City, però, va continuant duent aquest símbol a l'espera que des de la federació li prohibissin definitivament, tot i exposar-se a possibles sancions encara més dures. 


Comentaris

envia el comentari