La biblioteca del Vendrell ofereix 'píndoles de salut'

És un programa que posa l'accent en la prevenció de les malalties

La Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell impulsa aquest mes d'octubre diferents activitats incloses en el projecte 'Píndoles de Salut'. Aquesta és una iniciativa impulsada des de la Central de Biblioteques de Tarragona i que es desenvolupa a les diferents biblioteques de la demarcació. L'objectiu és posar en relleu la importància de la cura i la prevenció de les malalties, per tal de millorar la qualitat de vida

D'aquesta manera, s'ha posat a disposició de les biblioteques un lot de llibres relacionats amb la temàtica, i també hi ha la possibilitat de  programar xerrades divulgatives, activitats d’animació a la lectura per als més petits i un club de lectura. El projecte aporta l’actualització del fons de les biblioteques en l’apartat de medicina i salut per tal d’atendre de manera adequada les demandes d’informació en aquest àmbit.

Així, del 9 al 30 d’octubre hi haurà a la biblioteca del Vendrell una mostra de material bibliogràfic, sonor i audiovisual al vestíbul. Així mateix, el dijous dia 18, a les 19.00 hores, la biblioteca acollirà la conferència 'Medicina regenerativa', a càrrec del Doctor Enric Contreras, metge especialista en hematologia i hemoteràpia i director assistencial del Banc de Sang i Teixits de Catalunya. La sessió mensual del Club de Lectura, que se celebrarà el dimecres 24 a les 19.30 hores, estarà dedicada al llibre 'Incert camí', i comptarà amb la participació del seu autor, Eduard Prats, metge especialista en l’aparell digestiu i màster en Bioètica.

Exposició de material de la Fira de Santa Teresa

La Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell també inaugura aquest dimarts 9 d'octubre, al vestíbul, una mostra de documents relacionats amb la Fira de Santa Teresa, un certamen que se celebra aquesta setmana a la ciutat. Diferents documents, cartells o programes es podran veure fins al dia 30 d'octubre, alhora que tot aquest material es podrà consultar a partir d'ara a la Biblioteca Digital Vendrellenca.