Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
David Garriga, CEO i fundador de SIRT, juntament a Pere Navarro, delegat especial de l’Estat en el CZFB i president de BNEW, durant l’acte protocolari de la firma de l’acord.

El Barcelona New Economy Week serà referent en tecnologia de continguts gràcies a l'empresa catalana SIRT

L'esdeveniment tindrà lloc a la ciutat comtal a principis d'octubre

David Garriga, CEO i fundador de SIRT, juntament a Pere Navarro, delegat especial de l’Estat en el CZFB i president de BNEW, durant l’acte protocolari de la firma de l’acord.
David Garriga, fundador de SIRT, i Pere Navarro, president de la BNEW | Cedida

Després de mesos on l’activitat econòmica  ha quedat estancada i es preveu una crisi en l’àmbit mundial, Barcelona  es prepara per acollir aquest octubre el  Barcelona New Economy Week. I ho farà en col·laboració amb el Grup SIRT. SIRT  és una empresa catalana  instaurada a tot el territori nacional, dedicada a la integració d’infraestructures de Telecomunicacions.

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona,  organitzador del BNEW  (Barcelona New Economy Week) que tindrà lloc del 6 al 9 d’octubre a Barcelona, ha arribat a un acord de col·laboració amb l’empresa tecnològica catalana SIRT. Aquest acord permetrà que desenvolupin el disseny i l’aplicació tecnològica  feta a mida en aquest important esdeveniment, la qual serà molt innovadora i diferent de les solucions que existeixen actualment al mercat.

Realitzaran xerrades en línia i presencials 

D’aquesta manera, SIRT  desenvoluparà una plataforma que integrarà esdeveniments digitals com produïts de manera presencial per les pròximes edicions del BNEW. Per altra banda, també serà el proveïdor tecnològic als edificis singulars on es realitzin els actes de BNEW.

Així, SIRT  dissenyarà una plataforma en la qual es podran realitzar integracions de xerrades online i presencials, retransmeses a tot el món a través de CDN. Tot això ho aconseguiran amb les infraestructures desplegades per SIRT  a cadascú dels singulars edificis on es decideixin realitzar les activitats.

Barcelona segueix apostant per la tecnologia 

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona segueix apostant per la Barcelona New Economy Week a la capital catalana. Tot i els possibles canvis de data subjectes a l’evolució de la pandèmia del coronavirus, l’esdeveniment tindrà lloc el pròxim mes d’octubre, del dia 6 al 9. EL BNEW reunirà activitats al voltant de la logística, el comerç en línea, la indústria digital o les zones econòmiques, entre altres. Aquest any, s’espera una participació d’entre 150 i 200 empreses, a més d’entre 7000 i 10000 professionals i empresaris que seguiran l’esdeveniment online.

Entre els objectius d’aquest projecte es troben la necessitat de generar un ampli ‘networking’ entre els assistents. A més, s’encarregaran de generar agendes B2B mitjançant algoritmes basats en AI (Inteligència Artificial), generar experiències digitals en espais dissenyats amb AR (Realitat augmentada) i experiències presencials a través de les escenografies que utilitzaran tècniques hologràfiques.