Boí-Taüll, escollida millor estació d’esquí d’Espanya

Les instal·lacions catalanes han estat reconegudes en la sisena edició dels ‘World Ski Awards’. La millor estació del món és la de Val Thorens, situada als Alps francesos

Bones notícies per l’esquí català. La recent sisena edició dels ‘World Ski Awards’ ha premiat Boí-Taüll com la millor estació d’esquí d’Espanya. El reconeixement de les instal·lacions lleidatanes té molt mèrit tenint en compte que aquests premis són l’única iniciativa mundial que reconeix, recompensa i celebra l’excel·lència en la indústria del turisme de la neu.

De fet, les instal·lacions de Boí-Taüll han quedat per davant d’altres candidatures espanyolesque aspiraven a la primera posició, com ara Aramón Cerler, Aramón Formigal, Astún, Baqueira Beret, Candanchú, Masella Ski Resort i Sierra Nevada.

Estació de Boí-Taüll
Estació de Boí-Taüll | Arxiu

 

La valoració dels esquiadors, clau en l’elecció de Boí-Taüll

«Aquest premi és fruit de tot l’equip humà de l’estació», ha explicat el director general de Boí-Taüll, Xavier González. No obstant, González reconeix que aquest reconeixement l’han rebut gràcies a la implicació dels seus clients, els quals han votat «de forma massiva» a favor de les instal·lacions. 

Tot i que el director general de l’estació reconeix que encara hi ha un marge «molt gran» de millora de les instal·lacions, assegura que aquest premi és «un estímul més» per seguir endavant amb el constant creixement dels serveis de l’estació. 

L’elecció de Boí-Taüll com a millor estació d’esquí d’Espanya té el seu origen en la participació de centenars de milers d’aficionats a aquest esport i de professionals del sector que, al llarg d’un any, han votat per escollir la millor instal·lació espanyola. En aquest sentit, González posa en valor la satisfacció dels seus clients.

La millor estació d’esquí del món es troba als Alps

A nivell internacional, els premis han deixat molt ben parada Europa. L’estació d’esquí més valorada a nivell mundial és la de Val Thorens, als Alps francesos. A més, el millor Ski Hotel del món es W Verbier, a Suïssa, mentre que el Chalet Les Anges de Zermatt, també a Suïssa, compta amb el millor Ski Chalet del planeta.